Регистър на строителството

Метатрон - МТ ЕООД, Град София

алуминиеви обшивки от алукобонд

алуминиеви обшивки от алукобонд, вентилируеми плътни фасади софия, качествена pvc и алуминиева дограма софия, качествени алуминиеви парапети софия, метатрон мт, метатрон мт еоод, метатрон мт оод софия, монтаж на вентилируеми плътни фасади, монтаж на окачени структурни фасади, монтаж на окачени тавани софия, монтаж на рекламни табла и елементи софия, окачени структурни фасади софия, окачени тавани hunter douglas, окачени тавани марка hunter douglas, парапети от неръждаема стомана софия, проектантската дейност и инженеринг софия, производство и монтаж на парапети софия, производство на вентилируеми плътни фасади, фирма за метални конструкции софия, фирма за монтаж на окачени тавани софия, фирма за монтаж на парапети софия, фирма за рекламни табла и елементи софия, фирма производител на парапети софия

Метатрон - МТ ЕООД
Информация

Информация

Метатрон - МТ ООДМетатрон - МТ ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара, с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения.

 

Учредена през 1991 год., специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Метатрон - МТ ЕООД е лицензиран производител и представител за България и Югоизточна Европа на окачени тавани с марка Hunter Douglas. Обхватът на дейност включва: производството и монтажът на метални конструкции, PVC и алуминиева дограма, окачени структурни фасади и алуминиеви обшивки от Алукобонд. Метатрон МТ произвежда вентилируеми плътни фасади, рекламни табла и елементи, парапети - алуминиеви, метални и от неръждаема стомана. Фирмата е специализирана в областта на проектантската и инженерингова дейност.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Метатрон - МТ разполага със собствени ресурси, търговски офис, администртивна сграда, производствени халета, складова база, универсално оборудване и всички необходими за производствената й дейност машини и съоръжения, екипи от специалисти - архитект-дизайнери, инженер-проектанти, 25 монтажни групи, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.


Дейността е сертифицирана по три международни стандарта: ISO 9001:2015, ISO 14 001:2015 и BS OHSAS 18001:2007. Поддържа Интегрирана система за управление на Качеството, Околната среда и Безопасни условия на труд.

 

Метатрон - МТ e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Широко стъпила на пазара, Метатрон - МТ се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Метатрон - МТ ЕООД да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-н Михаил Кръстев в качеството на Управител.

 

Контакти

Метатрон - МТ ЕООД

Град София, Община Столична, ул. Цар Иван Асен II 49
GSM: 0884254647
Интернет сайт: metatron.bg

Галерия

Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД
Метатрон - МТ ЕООД

Още Строителни фирми в Община Столична

Богев Транс ООД

Богев Транс ООД, София

Богев Транс ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с богат опит в областта на строителния бизнес, предлагаща иновации и качествени решения. От съдадаването си до днес се стрем

Геокад - 93 ЕООД

Геокад - 93 ЕООД, София

ГЕОКАД - 93 ЕООД е основана през 1993 година със седалище град София, ул. Отец Паисий № 96, вх. 1, ет. 1, офис 1. Основател и управител на фирмата е инж. Златан Златанов. &nbs

Витез Проспект АД

Витез Проспект АД, София

Витез Проспект АД е строителна компания с богат опит, безспорен лидер в изпълнението на големи обекти свързани с пътната инфраструктура в страната, с ясно обособена инженерингова дейност, обхваща

Оикос - БГ ЕООД

Оикос - БГ ЕООД, София

Оикос - БГ EООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с над 30-годишен опит и традиции в областта на строителната индустрия, предлагаща интериорни и екстериорни решени

Регистър на строителството

Крам Комплекс Къмпани ЕООД, София

Крам Комплекс Къмпани ЕООД е една от водещите на пазара, с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Специалзирана в областта на строителния бизнес, натру

Ергодом ООД

Ергодом ООД, София

Ергодом ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Наложила и утвърдила се пос