Регистър на строителството

ТОПЛИК ООД, Град София

ТОПЛИК ООД
Информация

ТОПЛИК ООД


Топлик ООД е основана през 2000 година със седалище град София.

 

Правоприемник на фирмаТоплик - Красимир Георгиев ЕТ, основана през 1996 година.

 

Една от водещите български фирми в областта на отоплението, климатизацията, вентилацията и газификацията.

 

Дейността на фирмата обхваща проектиране, изграждане, инсталация и сервиз на системи за отопление, охлаждане и производство на БГВ за всякакъв тип помещения - жилищни сгради, битови и промишлени обекти и други.

 

Днес Топлик ООД е една от лидерите на българския пазар, предлагаща проектиране и инженерингови решения в областта на:


Отоплителни системи - котли на газ, дизелово и твърдо гориво; алтернативни обновяеми източници - гео - и хидротермални помпи.


Вентилация - инсталации за пресен въздух - въздуховоди, климатични камери, вентилатори, чисти помещения.


Климатизация - цялостно решение за отопление и охлаждане на жилищни и промишлени сгради, и помещения със специфични технологични изисквания - водоохлаждащи агрегати, конвектори.


Газификация - вътрешни газо-разпределителни инсталации, сградни и улични мрежи - тръби, фитинги и всички прилежащи аксесоари.


Промишлени инсталации с повишена опасност, инсталации на пара, гореща вода, съдове под налягане - газови, нафтови, мазутни и комбинирани горелки, парогенератори.


Оборудване за чисти помещения - климатични камери хигиенно изпълнение, материали и съоръжения за чисти помещения, оборудване за операционни помещения.


Топлик ООД е непрекъснатото развиваща се фирма, която предлага на своите клиенти комплексно обслужване, високоефективни и енергоспестяващи инсталации, съобразени с непрекъснато развиващите се технологии в бранша, гарантиращи ниски експлоатационни разходи и безпроблемна работа за по - дълъг период.

 

Фирмата разполага със сервизна мрежа и висококвалифицирани специалисти, осигуряващи комфорт и спокойствие на своите клиенти във всеки момент.

 

Топлик ООД има офиси в девет града в България, където работят над сто висококвалифицирани специалисти готови да посрещнат високите изисквания на своите клиенти, съпътствайки етапите на строителство от проектиране до изграждане и въвеждане в експлоатация на инсталациите.

 

 

Контакти

ТОПЛИК КО ООД

Град София, Община Столична, ж.к. Суха река, ул. Александър Екзарх 15
Телефон: 028459075

Галерия

Още Строителни фирми в Община Столична

Богев Транс ООД

Богев Транс ООД, София

Богев Транс ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с богат опит в областта на строителния бизнес, предлагаща иновации и качествени решения. От съдадаването си до днес се стрем

Дел - Мур ЕООД

Дел - Мур ЕООД, София

Дел - Мур ЕООД е водеща българска компания, с дългогодишен опит в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения. Специализирана в областта на строителния бизнес, ут

Дон Констракшън Продуктс България ЕАД

Дон Констракшън Продуктс България ЕАД, София

Дон Констракшън Продуктс България ЕАД е компания с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Утвър

Оикос - БГ ЕООД

Оикос - БГ ЕООД, София

Оикос - БГ EООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с над 30-годишен опит и традиции в областта на строителната индустрия, предлагаща интериорни и екстериорни решени

Булкран ООД

Булкран ООД, София

Булкран ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара в строителния сектор в България. Специализирана с обхват на дейност отдаване под наем на автокранове, монтаж и демонтаж на кул

Геокад - 93 ЕООД

Геокад - 93 ЕООД, София

ГЕОКАД - 93 ЕООД е основана през 1993 година със седалище град София, ул. Отец Паисий № 96, вх. 1, ет. 1, офис 1. Основател и управител на фирмата е инж. Златан Златанов. &nbs