Регистър на строителството

ЕТ ПЕНЮ ЙОРДАНОВ-ПЕРУН, Град София - Продукти

ЕТ ПЕНЮ ЙОРДАНОВ-ПЕРУН
Продукти

оптоелектронни защитни завеси и бариери

 

 

 

Datalogic automation произвежда висококачествени оптоелектронни защитни (предпазни) завеси и бариери от категория 2 и 4 по БДС EN 954-1-серии SG2 и SG4, оптоелектронни завеси за измерване и контрол-AS1/DS1/DS2/DS3; видеосензори и видеокамери за контрол и инспекция, изключително богата гама от фотосензори, индуктивни,капацитивни и магнитни сензори.

 

 прецизни ултразвукови сензори

 

 

 

 


Висококачествените и прецизни ултразвукови сензори на Microsоnic са подходящи за широк кръг индустриални приложения, свързани с детекция на присъствие и измерване на разстояния, нива, размери. Предлагаме и сензори за етикети и и такива за откриване на прилепнал листов материал, Настройката се извършва както с бутони и LED дисплей, така и с адаптер Link Control и персонален комютър. Програмата за настройка е много лесна за използуване и предлага вградени филтри.

 

инфрачервени термометри за безконтактно измерване на темепература

 

 

 

 

OPTRIS GmbH произвежда богата гама от инфрачервени термометри за безконтактно измерване на температура. Те намират широко приложение в металургичната, металообработващата, леярската и стъкларска индустрии, преработката на пластмаси, контрол на състоянието на електроапаратура, двигатели, лагери, редуктори, отоплителни и климатични съоръжение- навсякъде, където бързо и точно трябва да се измери температурата без контакт с работната среда. Устройствата на OPTRIS позволяват измерване на температури на движещи се обекти, а също и в трудно достъпни и опасни места.

 

 прецизни индустриални оптични микрометри

 

 

 

 


MICRO-EPSILON е фирма, специализирана в разработката и производството на изключително прецизни индустриални оптични (триангулачни), индуктивни, капацитивни и жични сензори за измерване на разстояния с разрешаваща способност, започваща от 0,03μм., 2D и 3D скенери за профил, оптични микрометри.

 

магнитно-стрикционни сензори

 

 

 

 

 

 

 

Магнитно-стрикционните сензори на MTS sensors се използуват за измерване на линейни премествания с точност, започваща от части от микрометъра. Предлагаме и сензори за хидравлични и пневматични цилиндри. Голямо разнообразие от интерфейси 0-10V; 4-20mA, SSI, CANOpen, Ethernet.

 


Индустриалните лазерните устройства на LOKE са специално предназначени за работа в тежки производствени условия, характеризиращи се с широк диапазон на околните температури, висока запрашеност, вибрации. Намират приложение в металургичната и металообработваща промишлености, леярството, строителната и други индустрии. Използуват се за безконтактни измервания с висока точност на разстояния, преместване, размери и форма на профили, нива на течности в резервоари, позициониране на подвижни части от производствено оборудване- например кранове в индустриални дворове и складове, както и на предмети и детайли с висока температура като блуми, сляби и прътове. Работният обхват е от 0,2 до 100м, а точността на измерване e ± 3мм.

 

 индустриални превключватели за положение, крайни изключватели

 

 


Steute schaltgerate GmbH произвежда индустриални превключватели за положение, крайни изключватели, аварийни въжени изключватели, изключватели за контрол на положението на транспортни ленти, богата гама от индустриални педали за управление, магнитни сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати и подвижни части от промишлено оборудване, дръжки за предпазни врати с вградени бутони за управление и индикатори, безжични устройства. Предлаганата апаратура е както в нормално, така и във взривозащитено (Ех) изпълнение.

 

 индустриални превключватели

 


Schmersal GmbH произвежда индустриални превключватели за положение; крайни изключватели, безконтактни и магнитни сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати и подвижни части от промишлено оборудване;соленоидни блокировки за защитни (предпазни ) врати; електронни контролни защитни релета и модули; оптоелектонни защитни (предпазни) завеси; бариери и лазерни скенери. Непрекъснато се разширява гамата на предлаганата апаратура с AS интерфейс.

 

 

 индустриални превключватели от италия

 

 

 


PIZZATO Elettrica произвежда индустриални превключватели за положение, крайни изключватели, аварийни въжени изключватели, богата гама от индустриални педали за управление, магнитни сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати.

Контакти

ЕТ ПЕНЮ ЙОРДАНОВ-ПЕРУН

Град София, Община Столична, кв.Банишора, бл.39А
Телефон: 028324928

Галерия

Още Строителни фирми в Община Столична

Богев Транс ООД

Богев Транс ООД, София

Богев Транс ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с богат опит в областта на строителния бизнес, предлагаща иновации и качествени решения. От съдадаването си до днес се стрем

Геокад - 93 ЕООД

Геокад - 93 ЕООД, София

ГЕОКАД - 93 ЕООД е основана през 1993 година със седалище град София, ул. Отец Паисий № 96, вх. 1, ет. 1, офис 1. Основател и управител на фирмата е инж. Златан Златанов. &nbs

Витез Проспект АД

Витез Проспект АД, София

Витез Проспект АД е строителна компания с богат опит, безспорен лидер в изпълнението на големи обекти свързани с пътната инфраструктура в страната, с ясно обособена инженерингова дейност, обхваща

Оикос - БГ ЕООД

Оикос - БГ ЕООД, София

Оикос - БГ EООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с над 30-годишен опит и традиции в областта на строителната индустрия, предлагаща интериорни и екстериорни решени

Регистър на строителството

Крам Комплекс Къмпани ЕООД, София

Крам Комплекс Къмпани ЕООД е една от водещите на пазара, с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Специалзирана в областта на строителния бизнес, натру

Ергодом ООД

Ергодом ООД, София

Ергодом ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Наложила и утвърдила се пос