Регистър на строителството

Чех Пласт ООД, Град Враца - Продукти

pvc дограма рехау враца

pvc дограма рехау враца, автоматични врати враца, алуминиева дограма враца, алуминиева и pvc дограма враца, вентилируеми фасади враца, вътрешни и външни щори враца, гаранционна поддръжка на дограма враца, гъвкави дистанционери duraseal и duralite, дограма с нестандартни форми враца, извънгаранционна поддръжка на дограма враца, индустриални и гаражни врати враца, монтаж на врати и парапети враца, монтаж на горни автомати dorma и geze, монтаж на електрически насрещници, мрежи против насекоми враца, окачени фасади враца, поддръжка на алуминиева дограма, поддръжка на алуминиева и pvc дограма враца, подпрозоречни первази враца, производител на алуминиева и pvc дограма, производител на дограма враца, производство и монтаж на дограма враца, производство на стъклопакети враца, ремонт на алуминиева и pvc дограма враца, сертифицирани стъклопакети враца, фолиране на стъкла и витрини враца, чех пласт оод, чех пласт оод враца

Чех Пласт ООД
Продукти

Чех Пласт ООД предлага обслужване в сферата на строителния бизнес. Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.


Стреми се да отговори на търсенето на потребителите, придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн при проектирането на продуктите, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

 

Предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Благодарение на дългогодишния професионален опит, Чех Пласт се наложи и утвърди на българския пазар. Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.

 

Продуктовата листа се разширява и може да задоволи и най-претенциозните клиенти - PVC и алуминиева дограма, дограма с нестандартни форми, окачени и вентилируеми фасади, индустриални, автоматични и гаражни врати са само част от асортимента на компанията.


Чех Пласт е представител на HORMANN (Хьорман България ЕООД) за индустриални врати, гаражни врати и останалата им производствена гама.


Компанията е сред първите усвояваща новостите в бранша. Произведе PVC дограма серия GENEO PHZ, една революционна профилна система на REHAU подходяща за пасивни къщи.


Фирмата е представител на американската компания TruSeal Technologies Inc. за България, която произвежда гъвкави дистанционери DuraSeal и DuraLite за еднобариерни стъклопакети с "топъл край", задължителни за пасивни и нискоенергийни сгради, както и линии за производство на стъклопакети с DuraSeal и DuraLite.


Чех Пласт предоставя на своите клиенти сигурни и надеждни продукти, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени:

 

Дограма

 

 • PVC дограма РЕХАУ

 

 • Алуминиева дограма

 

 • Дограма с нестандартни форми

 

Сертифицирани стъклопакети съгласно стандарт EN 1279-5:2010 (сертификат № 128528 от Stacione Spreimentale del Vetro, Италия)

 

 • троен (двукамерен) стъклопакет

 

 • двоен стъклопакет високоенергийни стъкла

 

 • стъклопакети с "топъл край"

 

Врати и парапети

 

 • Индустриални и гаражни врати

 

 • Автоматични врати

 

 • Парапети

 

 • Конзолен портал

 

Фасади

 

 • Окачени фасади

 

 • Вентилируеми фасади

 

Аксесоари

 

 • Мрежи против насекоми

 

 • Външни и вътрешни подпрозоречни первази

 

Щори и слънцезащити

 

 • Вътрешни щори

 

 • Външни ролетни щори

 

 • Външни ламелни слънцезащити

 

Рекуператори ATREA s.r.o. - домашни камери с рекуперация на топлина DUPLEX се предлагат в две типови серии: за монтаж над окачен таван и вертикални.

 

Чех Пласт разполага с подготвен и компетен екип готов да предостави експертен съвет по всеки въпрос или услуга, при необходимост.

 

Контакти

Чех Пласт ООД

Град Враца, Община Враца, Източна промишлена зона
Телефон: 092664540
Интернет сайт: chehplast.com

Галерия

Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД

Още Строителни фирми в Град Враца

Регистър на строителството

ТИНОД ЕООД, Враца

ТИНОД ЕООД е фирма със седалище град Враца, ул. Кирил и Методий 37, вх. А, ап. 6. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се със строително - ремонтни работи. Т

Още Строителни фирми в Община Враца

Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД, Враца

Чех Пласт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Учредена през 2000 год., специализирана в облас