Регистър на строителството

Чех Пласт ООД, Град Враца

алуминиева и pvc дограма враца

алуминиева и pvc дограма враца, висококачествена алуминиева дограма враца, висококачествена дограма с нестандартни форми, висококачествени автоматични врати враца, висококачествени вентилируеми фасади враца, висококачествени вътрешни и външни щори, висококачествени индустриални и гаражни врати, висококачествени мрежи против насекоми, висококачествени окачени фасади враца, висококачествени подпрозоречни первази враца, гаранционна поддръжка на дограма враца, гъвкави дистанционери duraseal и duralite, извънгаранционна поддръжка на дограма враца, качествен монтаж на врати и парапети, качествен монтаж на горни автомати dorma и geze, качествен монтаж на електрически насрещници, качествен ремонт на алуминиева и pvc дограма враца, качествена поддръжка на алуминиева и pvc дограма, качествено фолиране на стъкла и витрини, немска pvc дограма рехау враца, опит в производство на висококачествена дограма, оторизиран rehau партньор за българия, производител на алуминиева и pvc дограма, производител на висококачествена дограма, производство и монтаж на алуминиева и pvc дограма, производство и монтаж на дограма враца, производство на стъклопакети враца, сертифициран производител на дограма, сертифицирани стъклопакети враца, чех пласт оод, чех пласт оод враца

Чех Пласт ООД
Информация

Информация

Чех Пласт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения.

 

Учредена през 2000 год., специализирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, с име на надежден и коректен партньор.


Обхватът на дейност включва производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

 

Името Чех Пласт се свързва с високо качество и иновации посредством съвременни технологични разработки. Оторизиран Rehau партньор и сертифициран производител, след защита на сертификат за качество при производството на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата.

 

Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Разполага с 4 производствени цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех.


Цеховете за производство на алуминий и ПВЦ са оборудвани с машини със CNC управление на германски производители URBAN, GRAULE, ROTOX, THORWESTEN и ELUMATEC и на италианската ITALMAC. А цехът за стъклопакети е оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni.


Работи с PVC профили REHAU - Германия и алуминиева дограма на фирмите ETEM, SCHUCO, REYNAERS и ALUMIL. За изработката на окачени фасади използва SCHUCO и ETEM профили.


Изработва и монтира вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика, HPL и дърво, за облицовка на сградите и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости.


Всички предлагани продукти са символ на европейско качество и конкурентна цена. Разпознаваеми с отлична визия, добри цени, съобразени с изискванията на всеки клиент.


Чех Пласт се стреми към уникалност и съвършество в съчетание с високо качество, базирано на дългогодишен опит и технически познание.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Чех Пласт да се наложи като лидер в бранша с обхват на дейност не само в цялата страна, а извън нейните предели в Косово, Белгия, Франция, Австрия и др.


Стабилно стъпила на пазара, компанията се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа. Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство. Разполага с офиси в София, Ловеч и представител в Бургас.


За да отговори на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, Чех Пласт участва в специализираните изложения на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен - Германия, Солун - Гърция и Истанбул - Турция.


Дружеството се представлява от инж. Димитър Иванов в качеството на Управител.

 

 


Чех Пласт ООД

 


Враца

Източна промишлена зона

 

тел.: 092 / 664 540

e-mail: office@chehplast.bg

 


София, кв. Лозенец
ул. Златовръх № 7, офис 3

 

тел.: 02/929 27 35

e-mail: office@chehplast.bg

 

 

Контакти

Чех Пласт ООД

Град Враца, Община Враца, Източна промишлена зона
Телефон: 092664540
Интернет сайт: chehplast.com

Галерия

Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД

Още Строителни фирми в Град Враца

Регистър на строителството

ТИНОД ЕООД, Враца

ТИНОД ЕООД е фирма със седалище град Враца, ул. Кирил и Методий 37, вх. А, ап. 6. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се със строително - ремонтни работи. Т

Още Строителни фирми в Община Враца

Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД, Враца

Чех Пласт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Учредена през 2000 год., специализирана в облас