Регистър на строителството

ЧЕТПРОМ ЕООД, Град Тетевен

ЧЕТПРОМ ЕООД
Информация

български производител на четки за битаЧетпром ЕООД е дружество, основано през 1922 година. Компанията е 100% общинска собственост.


От основаването си до днес компанията преминава през различни реорганизации и преструктурирания, но въпреки това запазва предмета си на дейност. Четпром ЕООД е единствената фирма в България, произвеждаща четки за бита и производството.


Номенклатурата на Четпром ЕООД включва над 300 артикула, сред които са четки за личната хигиена – четки за зъби, четки за коса, четки за бръснене.


Фирмата произвежда четки за дома и бита, четки за дрехи, четки за обувки, четки за шишета и епруветки, за автомобили. Предлага се богато разнообразие от четки за строителството – за блажно и постно боядисване.

 

Четпром ЕООД произвежда промишлени четки за всички отрасли, както и нестандартни четки по поръчка на клиента.


Продуктите, които произвежда дружеството, са от естествен или изкуствен косъм.

Контакти

Къща Ирина и Владо

Телефон: 067855025

Галерия

Още Строителни фирми в Община Тетевен

Регистър на строителството

ТРЕЙДМАКС ООД, Тетевен

Трейдмакс ООД е фирма със седалище град Тетевен. Дружеството е специализирано в областта на строителството. Трейдмакс ООД е производител и директен вносител на части, компоненти, платове и оборудване

Регистър на строителството

ЧЕТПРОМ ЕООД, Тетевен

Четпром ЕООД е дружество, основано през 1922 година. Компанията е 100% общинска собственост. От основаването си до днес компанията преминава през различни реорганизации и преструктурирания, но въпрек