Регистър на строителството

ХРИСТО МУСИНСКИ ЕООД, Град Ловеч

ХРИСТО МУСИНСКИ ЕООД
Информация

ХРИСТО МУСИНСКИ ЕООД

Фирма Христо Мусински град Ловеч извършва изработка и доставка на ролетни щори, гаражни врати и охранителни решетки. Ние предлагаме монтаж на нашите продукти.

 

Фирма Христо Мусински град Ловеч извършва изработка, доставка и монтаж на щори, гаражни врати и охранителни решетки. В производствената гама на компанията ще намерите: тенти, сенници, мрежи против насекоми, ПВЦ и алуминиева дограма.


Доставка и монтаж на щори в град Ловеч от Христо Мусински.

Фирма Христо Мусински предлага доставка и монтаж на щори в района на град Ловеч и околностите. Ние предлагаме външни и вътрешни хоризонтални алуминиеви щори и вертикални от плат. Щорите, предлагани от Христо Мусински, притежават идеалната комбинация между дизайн и функционалност. При нас ще намеритеголямо разнообразие от цветове и шарки. Поради своята практичност и надеждност, щорите са незаменим декоративен и функционален елемент за всеки дом и офис.


Продажба и монтаж на гаражни врати в град Ловеч.Компанията ни предлага в търговската мрежа, секционни и повдигащи се гаражни врати. Секционните врати са предназначени за монтаж в обществени или частни паркинги и гаражи. врати тип Летящо крило или повдигащите се гаражни врати са удобни за обслужване. Характеристиките, с които се отличават вратите от Христо Мусински са: функциониране, надеждност и сигурност.


Охранителни ролетки от фирма Христо Мусински град Ловеч.

Христо Мусински предлага доставка и монтаж на охранителни ролетки. Този вид ролетки се използват най-често за гаражи, витрини, магазини и други обекти. Част от охранителните ролетки, които ще намерите в нашият каталог са: ролетки от топлоизолирани и перфорирани профили, ролетки тръбни с планки и охранителни ролетки - тръбни Класик.


Компанията ни е разработила детайли и елементи към продуктите си, с цел достигане на максимална сигурност, качество и комфорт. За своите клиенти, ние предлагаме: оглед на обекта, взимане на размери, консултации и други услуги, с които да улесним важният за нас клиент.

Контакти

Къща Астра Нова

Град Ловеч, Община Ловеч, ул. Виа Понтика 141
Телефон: 0888571379

Галерия

Още Строителни фирми в Община Ловеч

Регистър на строителството

ОСЪМ ИНЖЕНЕРИНГ, Ловеч

ОСЪМ ИНЖЕНЕРИНГ АД е основана през 1992 година със седалище град Ловеч, ул. Бяло море 11. Дружеството е правоприемник на Строително монтажен комбинат град Ловеч, който през 1989 година е пр

Регистър на строителството

МЕГАТЕРМ ЦОНЕВ ЕООД, Ловеч

Мегатерм - Цонев ЕООД е фирма със седалище град Ловеч. Развива своята дейност в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През посл