Регистър на строителството

Трайков Б ЕООД, Село Рударци

качествено строителство рударци

качествено строителство рударци, коректен строителен предприемач рударци, лицензирана строителна фирма рударци, ниско и високо строителство рударци, предпочитана строителна фирма рударци, препоръчана строителна фирма рударци, ремонтна дейност рударци, ремонтни и преустройствени работи рударци, ремонтни работи рударци, смр община перник, стоителен предприемач рударци, строителен инвеститор рударци, строителна компания рударци, строителна фирма рударци, строителни дейности рударци, строителни работи рударци, строителни услуги рударци, строително монтажни работи рударци, строителство на сгради рударци, строителство рударци, трайков б, трайков б еоод, трайков б еоод рударци, цялостно строителство рударци

Трайков Б ЕООД
Информация

Информация

Трайков - Б ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения.

 

Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения.


Дружеството е регистрирано в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в Република България. Притежава Удостоверения за изпълнение на строежи от първа до пета категория.

 

Трайков - Б ЕООД e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Строителната компания е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага със собствени екипи от опитни строителни специалисти и работни групи, строителна техника и механизация, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Трайков - Б ЕООД притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Широко стъпила на пазара, фирмата се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Трайков - Б ЕООД да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-н Божил Трайков в качеството на Управител.

Контакти

Хотел Марио

Село Рударци, Община Перник, няма посочен адрес
GSM: 0884106308

Галерия

Още Строителни фирми в Община Перник

Регистър на строителството

Трайков Б ЕООД, Рударци

Трайков - Б ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Специализирана в извъ

Регистър на строителството

Видрадгруп ЕООД, Перник

Видрадгруп ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Специализирана

Регистър на строителството

ХИДРОИЗОЛТПЛАСТ ЕООД, Перник

Хидроизолтпласт ЕООД е фирма, специализирана в извършването на строителни услуги, както и в доставката на строителни материали. Дейността си дружеството развива на територията на град

Регистър на строителството

МЕТАЛТРАНС ООД, Перник

МЕТАЛТРАНС ООД е фирма със седалище град Перник, ул. Прилеп 2. Фирмата развива своята дейност в областта на производство и монтаж на метални конструкции за промишлени сгради и халета. МЕТАЛТРАНС ООД е

Регистър на строителството

ДЛВ - СИ ООД, Перник

Фирма ДЛВ ЕООД е създадена през 1991 година, с първоначална регистрация като ЕТ ДЛВ - Добри Владимиров със седалище град Перник. През 1997 година фирмата е пререгистрирана, поради разширяване предмета