Регистър на строителството

ТЕХНОПОД ООД, Град Петрич

ТЕХНОПОД ООД
Информация

Информация

 

 

ТЕХНОПОД ООД е фирма със седалище град Петрич, ул. Александър Стамболийски № 32.

 

Развива дейност в областта на строителните услуги.

 

Занимава с е с продажба и отдаване под наем на строителни съоръжения, включващи: нови и употребявани рамкови скелета, аксесоари за скелета, кофражни системи и метални телескопични подпори.


ТЕХНОПОД ООД предлага и доставя нова и употребявана строителна техника, включваща: подемно - строителна техника, техника за транспорт и полагане на бетон и малка строителна механизация.


Извършва продажба на леки и товарни автомобили.


През изминалите повече от десет години, компанията се е наложила на българския пазар със своята лоялност и утвърден имидж като коректен партньор, изграждайки трайни взаимоотношения със своите клиенти.


В своята дейност ТЕХНОПОД ООД се стреми да работи в полза на своите клиенти, полагайки грижи за успеха на техния бизнес.

 

 

Контакти

Милея

Град Петрич, Община Петрич, вилна зона Зора
GSM: 0899099749

Галерия

Още Строителни фирми в Община Петрич

Регистър на строителството

ГРАНДЕ ГРУП ООД, Петрич

ГРАНДЕ ГРУП ООД е българска компания, учредена през 2006 г. със седалище град Петрич, ул. Места 7. Специализирана в производство и търговия с Алуминиеви и ПВЦ профили. Предл

Регистър на строителството

СТРИМОНА ЕООД, Петрич

Групата Стримона включва две динамично развиващи се фирми - Стримона строй и Стримона с предметна дейност - индустриално строителство, търговия със строителни материали и металообработка.