Регистър на строителството

Строй М Груп ЕООД, Град Враца

авторитетна строителна компания враца

авторитетна строителна компания враца, качествени стоителни работи враца, качествено строителство враца, коректен строителен предприемач враца, лидер в строителния бранш община враца, лицензиран строителен предприемач враца, лицензирана строителна компания враца, лицензирана строителна фирма враца, препоръчан строителен предприемач враца, строителен предприемач враца, строителна фирма враца, строителни дейности враца, строителни дейности и консултации враца, строителни консултации враца, строителни работи на атрактивни цени враца, строителни работи община враца, строителни услуги враца, строителство на сгради и съоръжения враца, строй м груп еоод, строй м груп еоод враца, фирма лидер в строителството враца

Строй М Груп ЕООД
Информация

Информация

Строи М Груп Враца

Строй М Груп ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Враца, ул. Св. Св. Кирил и Методий №29.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения и строително-монтажни дейности.


Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Строй М Груп ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.

 

Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.

 

Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Строй М Груп ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-жа Елена Петрова в качеството на Управител.

Контакти

Строй М Груп ЕООД

Град Враца, Община Враца, ул. Св. Св. Кирил и Методий 29
GSM: 0885772569
Интернет сайт: stroymgroup.com

Галерия

Строй М Груп ЕООД
Строй М Груп ЕООД
Строй М Груп ЕООД
Строй М Груп ЕООД

Още Строителни фирми в Град Враца

Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД, Враца

Чех Пласт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Учредена през 2000 год., специализирана в облас

Регистър на строителството

ТИНОД ЕООД, Враца

ТИНОД ЕООД е фирма със седалище град Враца, ул. Кирил и Методий 37, вх. А, ап. 6. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се със строително - ремонтни работи. Т

Още Строителни фирми в Община Враца

Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД, Враца

Чех Пласт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Учредена през 2000 год., специализирана в облас