Регистър на строителството

Стил - Пашев и син ООД, Град Исперих

качествени строителни работи исперих

качествени строителни работи исперих, качествено строителство исперих, коректен строителен предприемач исперих, лицензирана строителна фирма исперих, предпочитана строителна фирма исперих, препоръчана строителна фирма исперих, проектиране и строителство на сгради исперих, ремонтна дейност исперих, ремонтни работи исперих, ремонтно преустройствени работи исперих, смр исперих, стил пашев и син, стил пашев и син исперих, стил пашев и син оод, стил пашев и син оод исперих, стоителен предприемач исперих, строителна фирма исперих, строителни дейности исперих, строителни работи исперих, строителни услуги исперих, строително монтажни работи исперих, строителство ди ключ исперих, строителство исперих, строителство на сгради исперих

Стил - Пашев и син ООД
Информация

Информация

Стил - Пашев и син ООД ИсперихСтил - Пашев и син ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителството. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи и инфраструктурни строителства.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Стил - Пашев и син ООД e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Строителната компания е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага със собствени екипи от опитни строителни специалисти и работни групи, строителна техника и механизация, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Стил - Пашев и син ООД притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Широко стъпила на пазара, фирмата се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Стил - Пашев и син ООД да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-н Сашо Пашев в качеството на Управител.

Контакти

Семеен хотел Скалите

Град Исперих, Община Исперих, ул. Хаджи Димитър 1
GSM: 0886400188

Галерия

Още Строителни фирми в Община Исперих

Регистър на строителството

БОТ-КО ЕООД, Исперих

Бот-КО ЕООД е компания, основана през 2007 година. Дейността на фирмата е в сферата на търговията с висококачествена подова и стенна керамика. Освен това, Бот-КО ЕООД, предлага цялост

Регистър на строителството

Стил - Пашев и син ООД, Исперих

Стил - Пашев и син ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен пар