Регистър на строителството

Симинвест ООД, Град Радомир - Дейност

изграждане на модерна инфраструктура радомир

изграждане на модерна инфраструктура радомир, изграждане на стоманени предпазни парапети, изработка и монтаж на велостойки радомир, конструкции за фотоволтаични електроцентрали, монтаж на мрежи срещу снегонавяване радомир, монтаж на пана срещу заслепяване радомир, монтаж на пътна сигнализация и знаци радомир, монтаж на стоманени предпазни огради за пътища, монтаж на стоманени предпазни огради радомир, набиване на стоманени колчета радомир, набиване на стоманени профили радомир, препоръчана фирма за пътното строителство радомир, пътна инфраструктура радомир, пътното строителство радомир, симинвест, симинвест оод, симинвест оод радомир, стоманени конструкции по задание на възложител, стоманени предпазни огради за пътища, стоманени предпазни парапети радомир, фирма за пътното строителство радомир

Симинвест ООД
Дейност

Симинвест ООД предлага различни услуги в сферата на пътната безопасност:

 

 • стоманени предпазни парапети

 

 • парапети за пешеходци

 

 • елементи за ограничителни системи за пътища EN 1317

 

 • метални конструкции за фотоволтаични електроцентрали

 

 • стоманени конструкции по техническо задание на възложителя

 

 • предпазна мрежа тип заешка ограда

 

 • пътна сигнализация и знаци

 

 • пана срещу заслепяване

 

 • шумоизолиращи огради

 

 • велостойки

 

 • мрежи срещу снегонавяване

 

Симинвест ООД предпага конструктивни решения за изработка и монтаж на носещи конструкции за фотоволтаични инсталации и соларни паркове.

 

Фирмата се е специализирала в изработването, изграждането и цялостното изпълнение на няколко типа метални конструкции за фотоелектрически инсталации.

 

Предлага стоманени конструкции за соларен парк от мантинелен тип с различни варианти на статични конструкции и такива с променлив ъгъл от 22°до 64°. Както и метални конструкции за соларни паркове тип профилен.


Дружеството разполага със собствена производствена база, където се изработват всякакви видове носещи конструкции за фотоволтаични електроцентрали, както и стоманени конструкции по техническо задание на възложител.


Специализираните бригади за изграждането на соларни паркове и солидният автопарк, спомагат за високата мобилност на екипите, за своевременната рекция и бързина при изработката и монтажа на конструкциите с максимално ниво на професионализъм.


Високоударните набивни машини от най-ново поколение с височина на набиване до 4300 мм, позволява монтаж на голям диапазон конструкции, включително при пресечен терен.


Симинвест ООД е сертифицирана съгласно изискванията на ЕN 1090 за изработката на стоманени конструкции и съответствието им е оценено от външни институции.

 

Строителната компания разполага с подготвен и компетентен екип готов да предостави експертен съвет по всеки въпрос или услуга, при необходимост.


Висококвалифицираният инженерно-технически и изпълнителен персонал гарантира компетентно реализиране и качествено изпълнение на зададените поръчки.


Симинвест ООД - строителни услуги с гарантирано качество на разумни цени!

Контакти

Симинвест ООД

Град Радомир, Община Радомир, ул. Иван Вазов 36
Телефон: 077782029
GSM: 0886670216
Факс: 077782529
Интернет сайт: www.siminvest-bg.com

Галерия

Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД
Симинвест ООД

Още Строителни фирми в Община Радомир