Регистър на строителството

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД, Град Костинброд

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Информация

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

 

СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД е част водещата световна индустриална корпораця - Сен Гобен Груп, утвърден лидер в производството и дистрибуцията на строителни продукти.


Компанията разполага с административен офис в град Костинброд и складове в София и Варна. Предлага системни решения в строителния бранш.


Световният производител Сен Гобен Груп е представен в България от своето търговско представителство Изовер, част от СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД.


ISOVER - неизчерпаeмa гама от висококачествени изолационни материали, добре познати на Световния и българския пазар със своите издръжливост и качество.

 

Пълната гама от материали за изолационни решения се произвеждат в заводите в Австрия, Румъния, Италия и Испания, Чехия и Румъния.


СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на българския пазар ефективни топло- и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради. Материалите гарантират сигурност и в същото време спомагат за опазването на околната среда. Високотехнологичната база на компанията осигурява възможността производството на стъклена минерална вата, каменна минерална вата, експандиран и екструдиран полистерен, конопена вата да бъде екологично съобразена без да вреди на околната среда. Продуктите се предлагат под формата на ролки, плочи или черупки.


СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ се стреми да налага добрите строителни техники в своето производство, по този начин предлага на партньорите си ефективни и ясни решения за икономия на енергия.

 

Направление Rigips е част от СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД.

 

Rigips e търговска марка на Сен Гобен за продукти за сухо строителство.

 

Rigips доставя на българския пазар широка гама плоскости от гипскартон и пълната гама продукти и аксесоари за изграждане на прeградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани и специални системи за пожарозащита и акустика.

 

Под търговска марка Rigips българските потребители ще намерят разнообразие от качествени продукти за сухо строителство, профили, аксесоари, фугопълнители, както и широка гама гипсови мазилки и шпакловки.


Продуктите с марка Rigips се предлагат в дилърската мрежа на фирмата в цялата страна.

 

Постоянните инвестиции и стремеж към усъвършенстване на базата, технологията и продуктите, осигуряват възможността за разработване на нови технологии в изолациите.


Екипът от професионалисти, заети във фирмата, са висококвалифицирани. Притежават необходимите им познания за техническите параметри на материалите и помагат в избора на най-точния продукт.


СЕН-ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД фокусира дейността си върху качеството на предлаганите от нея продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволи и най-претенциозните клиенти."Живей комфортно, пази природата!"

 

 

 

Контакти

Къща Христови

Град Костинброд, Община Костинброд, Г. Бенковски 23
Телефон: 024003700

Галерия

Още Строителни фирми в Град Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н

Още Строителни фирми в Община Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н