Регистър на строителството

СД ЕФРЕМОВИ СЪДРУЖИЕ, Град Варна

СД ЕФРЕМОВИ СЪДРУЖИЕ
Информация

СД ЕФРЕМОВИ СЪДРУЖИЕ

СД Ефремови съдружие е със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Създадена през 1991 година като Христова - Ефремова СД със съуправители Снежка Христова и Даринка Ефремова.

 

В Разград фирмата се включва в пускането на Предприятието за преработка на царевица, собственост на белгийския гигант Амилум.

 

В периода до 1996 година се занимава със строително монтажна дейност в Разград, след което премества своята дейност в град Варна, вече като СД Ефремови съдружие.

 

За развитие на своята дейност фирмата разполага със складови бази в местността Ваялар - Траката, село Кипра до Девня и цех за алуминиева и ПВЦ дограми в село Игнатиево.

 

СД Ефремови съдружие разполагаме с кулокран Либхер 27К, бордови камион с кран, два пикапа, два микробуса, пет леки автомобила и три големи фургон - контейнера.

 

Използва под наем един голям и един малък багер, комплектовани с хидрочукове и шест самосвала Камаз.

 

Разполага с всякаква пробивна и разбивна техника, вибромастари и пердашки, измервателни прибори, режещи, бъркалки за смеси, прибори за водопроводи и трамбовка тип жабка.

 

В фирмата работят три екипа за заводско строителство, груб строеж, архитектурни и специални дейности и звено за заготовка и монтаж на метални конструкции.

 

СД Ефремови съдружие изпълнява разнообразно строителство с право на изпълнение на обекти първа група от трета до пета категория.

 

За времето на своето съществуване фирмата се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в строителния бранш, търсена и предпочитана, като - лоялен и коректен партньор.  

 

СД Ефремови съдружие извършва полагане на всички видове покривни изолации.

 


Контакти

СД ЕФРЕМОВИ СЪДРУЖИЕ

Град Варна, Община Варна, ул. Раковски № 73
Телефон: 052616585

Още Строителни фирми в Община Варна

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г

Регистър на строителството

ПУЛС ГСА ЕООД, Варна

ПУЛС ГСА ЕООД е със седалище град Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1, ап. 1. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с изграждане, дос