Регистър на строителството

Саварона ЕООД, Град Кърджали

авторитетна строителна компания кърджали

авторитетна строителна компания кърджали, бетонов възел кърджали, бетонопроизводител кърджали, всички видове строителни работи кърджали, довършителни строители работи кърджали, индустриално строителство кърджали, инфраструктурно строителство кърджали, коректен строителен инвеститор кърджали, коректна строителна компания кърджали, коректна строителна фирма кърджали, препоръчана строителна фирма кърджали, производител на бетон кърджали, производство на бетон кърджали, реконструкции на мостове и сгради кърджали, реновиране на сгради кърджали, саварона еоод, саварона еоод кърджали, саварона кърджали, смр на линейни обекти кърджали, строителен инвеститор кърджали, строителна фирма кърджали, строителни работи кърджали, строителни услуги кърджали, строително ремонтни работи кърджали, строителство на сгради кърджали, фирма за бетонопроизводството кърджали, фундиране на устои и фундаменти кърджали

Саварона ЕООД
Информация

Информация

Саварона ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учередена през 1994 г. със седалище и адрес на управление град Кърджали, бул. България 103.

 

Дружеството е регистрирано в Окръжен съд Кърджали с решение № 881 от 22.08.1994 год. Член на Българската Строителна Камара.

 

Саварона ЕООД е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Компанията успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона на общините: Кърджали, Черноочене, Джебел, Крумовград, Момчилград, Кирково и други.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи, реконструкция на сгради, пътища и инфраструктурни обекти. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Саварона ЕООД разполага със собствени ресурси, складова база, арматурен двор, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.


Дружеството е извършило, като главен изпълнител, СМР на редица линейни обекти, реконструкции на мостове и сгради включително: фундиране на устои и фундаменти (включително във водна среда), изпълнени с бетон и стоманобетон, бетонни и стоманобетонни конструкции, покривни конструкции, метални и въжени конструкции и др.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Саварона ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-н Бехчед Ерол Касим в качеството на Управител.

Контакти

Саварона ЕООД

Град Кърджали, Община Кърджали, бул. България 103
Телефон: 036167979
GSM: 0888701299
Факс: 036167978
Интернет сайт: www.savarona.bg

Галерия

Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД
Саварона ЕООД

Още Строителни фирми в Град Кърджали

Джамбазлар 2014 ЕООД

Джамбазлар 2014 ЕООД, Кърджали

Джамбазлар 2014 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени

Регистър на строителството

УСТРА БЕТОН ООД, Кърджали

УСТРА БЕТОН ООД е регистрирано през 2004 година със седалище град Кърджали. Развива своята дейност в областите на стоителството и транспорта. Фирмата произвежда плътен добавъчен материал, бетон и

Регистър на строителството

ТЮРЕС - КОНСУЛТ ЕООД, Кърджали

Тюрес - Консулт ЕООД е фирма със седалище град Кърджали. Рзавива своята дейност в областта на строителството. Занимава се със строителен надзор, геодезични проучвания и инвест

Регистър на строителството

ОДЕМА - БЪЛГАРИЯ OOД, Кърджали

Одема - България ООД е фирма със седалище град Кърджали. Развива своята дейност в различни области : Архитектура и строителство. Бизнес и консултантски услуги. Търговия.&n