Регистър на строителството

Ролпласт ЕООД, Град Костинброд - Продукти

pvc и al прозорци и врати с гаранция

pvc и al прозорци и врати с гаранция, rolplast, rolplast kostinbrod, алуминиева и pvc дограма на достъпни цени, алуминиева и pvc дограма с гаранция, алуминиева и пвц дограма с гаранция, вътрешни и външни щори на добри цени, дограма и профили с висока надеждност, дограма на разумни цени костинброд, дограма с гаранция костинброд, кастевна дограма с гаранция, качествена дограма на добра цена, качествена дограма на ниски цени, качествена пвц дограма на добри цени, качествени al прозорци и врати, качествени pvc прозорци и врати, качествени ролетни щори на ниски цени, качествени хоризонтални щори костинброд, качество и стил на дограми от ролпласт, лицензиран производител на щори костинброд, монтаж на дограма с гаранция, препоръчана фирма за щори костинброд, прозорци и комарници костинброд, производител на дограма костинброд, производител на щори с гаранция, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт еоод костинброд, стил и качество с дограми от ролпласт, стилни и качествени дограми от ролпласт, утвърден производител на дограма, утвърдил и наложил се производител на дограма, шоу рум за дограма костинброд

Ролпласт ЕООД
Продукти

Ролпласт ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила се на пазара, предпочитан и търсен партньор за работа.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител, придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн при проектирането на продуктите, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Благодарение на дългогодишният професионален опит, Ролпласт се наложи и утвърди на българския пазар. Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.

 

Предоставя на своите клиенти сигурни и надеждни продукти, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени:

 

Прозорци

 

За комфорт във вашия дома и офиса си е много важно да отделите достатъчно внимание на фактори като шумо и топлоизолация при избора на подходящи прозорци. Подходящият профил ще направи дома ви тих, спокоен, хладен през лятото и топъл през зимата.

 

Прозорци от Ролпласт ЕООД

 

Прозорците на Ролпласт са с базово ниво на сигурност и секюрити обков притежаващ специални точки на заключване и дръжка Hoppe Secustik + противовзломно ламинирано стъкло, за да спите и пътувате спокойно.


Врати


Врати от РолпластВратите от Ролпласт са устойчиви на температурни колебания, издържат на различна влажност и са добре уплътнени. Могат да бъдат изработени от различни материали, в зависимост от вашите нужди и предпочитания! Изберете между PVC, алуминиеви, стъклени, стъклени с каса от дърво или дървени профили в голямо разнообразие на цветове и десени, за да предложат решение за всеки дом и всеки стил! Може да изберете и от множеството орнаментни стъкла за вашите интериорни врати тук.

 

 

 

 

 

 

Външни ролетни и ламелни щори

 

Външни ролетни и ламелни щори от РолпластПредпазват дома Ви от слънце през лятото, правейки го по-хладен и запазват топлината вътре вкъщи през зимата. Те са отличен изолатор от шума навън, а най-голямата им полза несъмнено е повишената сигурност на дома или офиса.

 

Въшните щори могат да бъдат управлявани ръчно или с моторно управление чрез бутон, дистанционно управление, система за централно управление и дори система с възможност за седмично или месечно програмиране. Други високотехнологични начини за управление са вградените сензори за дъжд, слънце и вятър. Благодарение на тях, дори без да сте вкъщи, вашият дом ще бъде защитен от външни влияния.

 

 

 

Вътрешни щори / Мрежи против насекоми

 

Вътрешните щори от Ролпласт ЕООД

Вътрешните щори са красив и функционален аксесоар, който добавя стил и характер във вашия дом или офис! Изработени са от най-висококачествените материали и се почистват много лесно. Щорите се предлагат в различни десени, цветове и нестандартни форми.

 

 

 

 

 

 

 Гаражни врати

 

Гаражни врати от Ролпласт ЕООД

Функнционални и сигурни, за максимум защита на вашата кола, офис, магазин или заведение. Изработени от термоизилирани елементи, които се предлагат в различни цветове, за да паснат идеално на сградата,а разнообразието от автоматизирани решения допълват техните характеристики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продукти от стъкло


Продукти от стъкло от Ролпласт ЕООД

Богат избор на стъклени прегради за офис помещения, заведения и къщи; остъкляване на балкони, както и най-високо качество душ кабини с 10-годишна гаранция на цвета и срещу пукнатини, и 5 години гаранция за профили, обков и стъклопакет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ролпласт предлага:

 

Всички продукти за дома на едно място: прозорци, входни и интериорни врати, вътрешни и външни щори, парапети, душ кабини и прегради.

 

Компетентни съвети за най-доброто решение във всеки шоурум на Ролпласт.

 

Оферта, съобразена с конкретни изисквания и особености на обекта.

 

Кратки срокове за изработка и монтаж, вкл. и за големи или нестандартни поръчки.

 

Пълно последващо обслужване.

 

 

Контакти

Ролпласт ЕООД

Град Костинброд, Община Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
Телефон: 028126921, 028121000, 028126947
GSM: 0888696672
Интернет сайт: rollplast.com

Галерия

Още Строителни фирми в Град Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н

Още Строителни фирми в Община Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н