Регистър на строителството

Ролпласт ЕООД, Град Костинброд

pvc и al прозорци и врати с гаранция

pvc и al прозорци и врати с гаранция, rolplast, rolplast kostinbrod, алуминиева и pvc дограма на достъпни цени, алуминиева и pvc дограма с гаранция, алуминиева и пвц дограма с гаранция, вътрешни и външни щори на добри цени, дограма и профили с висока надеждност, дограма на разумни цени костинброд, дограма с гаранция костинброд, кастевна дограма с гаранция, качествена дограма на добра цена, качествена дограма на ниски цени, качествена пвц дограма на добри цени, качествени al прозорци и врати, качествени pvc прозорци и врати, качествени ролетни щори на ниски цени, качествени хоризонтални щори костинброд, качество и стил на дограми от ролпласт, лицензиран производител на щори костинброд, монтаж на дограма с гаранция, препоръчана фирма за щори костинброд, прозорци и комарници костинброд, производител на дограма костинброд, производител на щори с гаранция, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт еоод костинброд, стил и качество с дограми от ролпласт, стилни и качествени дограми от ролпласт, утвърден производител на дограма, утвърдил и наложил се производител на дограма, шоу рум за дограма костинброд

Ролпласт ЕООД
Информация

Информация

Ролпласт ЕООД

 

Ролпласт ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в производството и продажбата на външни и вътрешни щори. Продуктите с нейното лого са гаранция за качество и висок стандарт.

 

Стреми се към иновации, утвърждава модерни тенденции в производството на щори с различни десени, цветове и нестандартни форми. Работи с висококачествени материали и нови технологии, като контролира стриктно качеството на своето производство.

 

Ролпласт предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

 

Мисията на компанията е да създава уют, стил и елегантност в домовете на своите клиенти, като същевременно предоставяме качествени и енергийноефективни решения, с грижа за природата.


В търсене на пълно задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на потребителите, фирмата постоянно обновява и разширява номенклатурата на своето производство, включвайки към нея различни продукти от стъкло, PVC и AL прозорци и врати.

 

Пластмасовите и алуминиевите дограми отговарят на високите изисквания за качество, с добри изолационни способности, безопасност и дизайн.

 

Нарастващото търсене на продуктите на Ролпласт и стремежът за предлагане на максимално добро качество е причната за изграждането на втори производствен цех в град Костинброд, оборудван по най - съвременни технологии. Поръчките се изпълняват на машини с компютърно управление. Наличните сертификати гарантират високото качество на цялата продукци.


За всички години от началото до днес Ролпласт успя да се превърне в най-големия производител на врати, прозорци, щори и фасади не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа.

 

Ролпласт - лидер на Балканите, налагащ стандарти за качество и иновативност в производството на врати, прозорци и щори.

 

 

Контакти

Ролпласт ЕООД

Град Костинброд, Община Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
Телефон: 028126921, 028121000, 028126947
GSM: 0888696672
Интернет сайт: rollplast.com

Галерия

Още Строителни фирми в Град Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н

Още Строителни фирми в Община Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н