Регистър на строителството

Ролпласт ЕООД, Град Костинброд

алуминиева и пвц дограма с гаранция

алуминиева и пвц дограма с гаранция, pvc и al прозорци и врати костинброд, алуминиева и пвц дограма с гаранция, вътрешни и външни щори костинброд, вътрешни и външни щори костинброд, дограма костинброд, дограма костинброд, дограма на ниски цени костинброд, дограма на ниски цени костинброд, дограма на разумни цени костинброд, дограма на разумни цени костинброд, дограма с гаранция костинброд, дограма с гаранция костинброд, качествена пвц дограма костинброд, качествена пвц дограма костинброд, качествени вътрешни щори костинброд, качествени ролетни щори костинброд, качествени вътрешни щори костинброд, качествени хоризонтални щори костинброд, качествени ролетни щори костинброд, лицензиран производител на щори костинброд, качествени хоризонтални щори костинброд, монтаж на дограма с гаранция, лицензиран производител на щори костинброд, прозорци и комарници костинброд, монтаж на дограма с гаранция, препоръчана фирма за щори костинброд, производител на щори костинброд, прозорци и комарници костинброд, ролпласт, производител на щори костинброд, ролпласт еоод, ролпласт еоод костинброд, ролпласт, шоу рум за дограма костинброд, ролпласт еоод, ролпласт еоод костинброд, шоу рум за дограма костинброд

Ролпласт ЕООД
Информация

Информация

Ролпласт ЕООД

 

Ролпласт ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в производството и продажбата на външни и вътрешни щори. Продуктите с нейното лого са гаранция за качество и висок стандарт.

 

Стреми се към иновации, утвърждава модерни тенденции в производството на щори с различни десени, цветове и нестандартни форми. Работи с висококачествени материали и нови технологии, като контролира стриктно качеството на своето производство.

 

Ролпласт предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

 

Мисията на компанията е да създава уют, стил и елегантност в домовете на своите клиенти, като същевременно предоставяме качествени и енергийноефективни решения, с грижа за природата.


В търсене на пълно задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на потребителите, фирмата постоянно обновява и разширява номенклатурата на своето производство, включвайки към нея различни продукти от стъкло, PVC и AL прозорци и врати.

 

Пластмасовите и алуминиевите дограми отговарят на високите изисквания за качество, с добри изолационни способности, безопасност и дизайн.

 

Нарастващото търсене на продуктите на Ролпласт и стремежът за предлагане на максимално добро качество е причната за изграждането на втори производствен цех в град Костинброд, оборудван по най - съвременни технологии. Поръчките се изпълняват на машини с компютърно управление. Наличните сертификати гарантират високото качество на цялата продукци.


За всички години от началото до днес Ролпласт успя да се превърне в най-големия производител на врати, прозорци, щори и фасади не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа.

 

Ролпласт - лидер на Балканите, налагащ стандарти за качество и иновативност в производството на врати, прозорци и щори.

Контакти

Ролпласт ЕООД

Град Костинброд, Община Костинброд, няма посочен адрес
Телефон: 028126921, 028121000, 028126947
GSM: 0888696672
Интернет сайт: 

Още Строителни фирми в Община Костинброд

Регистър на строителството

ЕВРОИНЖЕНЕРИНГ ООД, Костинброд

Евроинженеринг ООД е фирма със седалище град Костинброд. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с градско и пътно строителство, ремонтни услуги и рекултивация н