Регистър на строителството

Роад камп ЕООД, Град Козлодуй

road camp

road camp, автомобилна везна до 60 тона козлодуй, бензиностанция козлодуй, висококачествени инертни материали козлодуй, доставка на дизелови горива козлодуй, доставка на инертни материали козлодуй, достака на масла и консумативи козлодуй, едрогабаритни превози козлодуй, извозване на строителни отпадъци козлодуй, измерване с електронна везна до 60 тона, инертни материали козлодуй, инертни материали на добри цени козлодуй, комбинирани превози козлодуй, корпоративни карти за горива козлодуй, масла и консумативи по цени на едро козлодуй, паркинг с 24 часово наблюдение козлодуй, превози на малки разстояния козлодуй, продажба и доставка на баластра козлодуй, продажба и доставка на пясък козлодуй, продажба и доставка на филц козлодуй, продажба и доставка на фракция козлодуй, роад камп, роад камп еоод, роад камп еоод козлодуй, складово съхранение под наем козлодуй, товарни превози козлодуй, транспортни услуги козлодуй, услуги с механизация козлодуй

Роад камп ЕООД
Информация

Информация

Роад Камп ЕООД "Роад камп" ЕООД е дружество, вписано в Централен професионален регистър на строителя, член на Камара на строителите в България и дружество, притежаващо Лиценз на Общността за извършване на международен транспорт на товари и пътници.

 

Базата разполага със собствен паркинг с видеонаблюдение, мотел, собствена складова база, осигуряваща възможност за съхранение и претоварване на различни материали и оборудване (едрогабаритни, малогабаритни).

 

„Роад камп“ предлага качествени дизелови горива, които можете да заредите на ключово и удобно място в гр. Козлодуй (входа на града, бившата сграда ДАП).


„Роад камп“ ЕООД е с доказан опит в сферата на строителството и изпълнява разнородни дейности, включващи механизация и транспорт:

 

 • строително-монтажни работи;

 

 • груб строеж;

 

 • довършителни работи;

 

 • изолации;

 

 • боядисване;

 

 • полагане на мазилки и замазки;

 

 • монтаж на гипсокартон;

 

 • полагане на облицовки и настилки от фаянс, теракота, гранитогрес, ламинат;

 

 • ремонт на покриви;

 

 • тенекеджийски услуги;

 

 • изграждане на метални конструкции;

 

 • товарни превози;

 

 • едрогабаритни превози;

 

 • превози на малки разстояния;

 

 • извозване на строителни отпадъци;


„Роад камп“ ЕООД покрива всички нужди на клиента от бетонови разтвори и инертни материали на атрактивни цени. Разполагаме и с бетон помпа, необходима при полагането на бетони за по-специфични обекти.


Със своя шестгодишен опит „Роад камп“ ЕООД се наложи като строителна компания на пазара – доверен и лоялен партньор, спазващ всички срокове, изпълнявайки дейностите с качествени материали. Гаранция за работата на дружеството са завършените обекти и доволните клиенти.


„Роад камп“ разполага с механизация и оборудване за качествено изпълнение на своите дейности, машини и съоръжения за мазилки и замазки, собствени транспортни средства.

 

Екипът на компанията се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

 

Прилагат се материали и технологии, утвърдили се в съвременната строителна практика като сме новатори в бранша, използвайки иновативни методи в строителството, които все още не са популярни в страната.

 

ЗА КОНТАКТИ:


„Роад камп“ ЕООД
гр. Козлодуй 3320
ул. „Княз Дондуков“ № 36 (бившата сграда на ДАП)
e-mail: roadcamp.ltd@gmail.com
mobile: 0878898471

Контакти

Роад Камп ЕООД

Град Козлодуй, Община Козлодуй, ул. Княз Дондуков 36, бившата сграда на ДАП
Телефон: 097382930
GSM: 0878898471

Галерия

Още Строителни фирми в Община Козлодуй

Роад камп ЕООД

Роад камп ЕООД, Козлодуй

"Роад камп" ЕООД е дружество, вписано в Централен професионален регистър на строителя, член на Камара на строителите в България и дружество, притежаващо Лиценз на Общността за извършване на между