Регистър на строителството

Ригелс ООД, Град Варна

всички видове строителни работи варна

всички видове строителни работи варна, довършителни строители работи варна, дърводелски железарски услуги варна, ел и вик услуги варна, зидария замазки и мазилки варна, коректен строителен инвеститор варна, коректна строителна компания варна, коректна строителна фирма варна, парково строителство и поддръжка варна, поставяне на теракот и фаянс варна, препоръчана строителна фирма варна, реновиране на сгради варна, ригелс, ригелс варна, ригелс оод, ригелс оод варна, строителен инвеститор варна, строителна фирма варна, строителна фирма сухо строителство варна, строителни работи варна, строителни услуги варна, строителни услуги с гарантирано качество варна, строително ремонтни работи варна, строителство на сради варна, топло и хидро изолациионни работи варна, услуги за боядисване и шпакловка варна, цялостни строително ремонтни работи варна

Ригелс ООД
Информация

Информация

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Учредена през 1996 год. със седалище и адрес на управление град Варна. Член е на Българската строителна камара. Притежава всички нужни сертификати, ISO.


Ригелс ООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Предлага на своите клиенти всякакъв вид СМР - изграждане на груб строеж, довършителни работи, обзавеждане. Компанията също така е инвеститор и на собствени проекти - жилищни сгради. Работи както с частни клиенти - вили, хотели, апартаменти, така и с държавни и общински възложители.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, паркото строителство, строително - монтажни работи. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Строителна компания Ригелс е инвеститор и на собствени проекти на жилищни сгради. Работи както с частни клиенти, така също и с държавни и общински възложители.

 

Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Има реализирани и предадени множество строителни обекти - жилищни и административни сгради от изкоп до въвеждане в експлоатация. Построила и реновирала редица къщи, хотели, офиси, индустриални и военни сгради, банки, магазини, ресторанти в цялата страна, вкл. Варна, София, Златни пясъци и др.


Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Ригелс ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-жа Илиана Абаджиева в качеството на Управител.

 

Контакти

Ригелс ООД

Град Варна, Община Варна, ул. Любен Каравелов 14
Телефон: 052301502
GSM: 0884399440, 0888435585
Факс: 052301502
Интернет сайт: www.rigels-bg.com

Галерия

Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД
Ригелс ООД

Още Строителни фирми в Град Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г