Регистър на строителството

Ремонт П Строй ЕООД, Град Самоков

боядисване и шпакловка самоков

боядисване и шпакловка самоков, всички видове строителна дейност самоков, всички видове строителни работи самоков, всички видове строителни услуги самоков, всякакви строителни услуги самоков, груб строеж самоков, довършителни строители работи самоков, зидария замазки и мазилки самоков, коректна строителна фирма самоков, поставяне на теракот и фаянс самоков, препоръчана строителна компания самоков, препоръчана строителна фирма самоков, ремонт п строй, ремонт п строй еоод, ремонт п строй еоод самоков, строителна фирма сухо строителство самоков, строителни работи самоков, строително ремонтни работи самоков, строителство на сради самоков, строителство от изкоп до ключк самоков, топло и хидро изолации самоков, топло и хидро изолациионни работи самоков, услуги за боядисване и шпакловка самоков, цялостни строително ремонтни работи самоков

Ремонт П Строй ЕООД
Информация

Информация

Ремонт П Строй ЕООД е българска компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Ремонт П Строй ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Ремонт П Строй ЕООД разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Има реализирани и предадени множество строителни обекти - жилищни и административни сгради от изкоп до въвеждане в експлоатация.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Ремонт П Строй ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-жа Снежана Петрова в качеството на Управител.

Контакти

РЕМОНТ П СТРОЙ ЕООД

Град Самоков, Община Самоков, ул. Никола Корчев 8
GSM: 0899826392, 0888826392

Галерия

Още Строителни фирми в Град Самоков

Бекастрой ЕАД

Бекастрой ЕАД, Самоков

Бекастрой ЕАД е фирма с доказано име, утвърдила се като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Учредена през 2005 год., специализирана с обхват на

Регистър на строителството

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЛАЗОВ, Самоков

Фирма за ремонт на покриви ЛАЗОВ развива своята дейност в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите на покриви и ремонта на покриви. Има 26 годишен опит в ремонта на всякакъв вид пок

Още Строителни фирми в Община Самоков

Регистър на строителството

ПЕТРОВ БИЛДИНГ ЕООД, Самоков

Фирма Петров Билдинг ЕООД е със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на строителството. Петров Билдинг ЕООД е второ поколение фирма с традиции в ремонт на покри

Бекастрой ЕАД

Бекастрой ЕАД, Самоков

Бекастрой ЕАД е фирма с доказано име, утвърдила се като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Учредена през 2005 год., специализирана с обхват на