Регистър на строителството

Пътинженерингстрой-Т ЕАД, Град Търговище

поддържка на пътната инфраструктура в търговище

поддържка на пътната инфраструктура в търговище, предпочитана строителна фирма търговище, препоръчана строителна компания търговище, производител на асвалтови смеси търговище, производител на инертни материали търговище, пътинженерингстрой т, пътинженерингстрой т еад, пътинженерингстрой т еад търговище, пътинженерингстрой т търговище, пътно строителна компания търговище, пътно строителна фирма търговище, реконструкция на пътища търговище, рехабилитация на пътища търговище, строителен предприемач търговище, строителство и поддържане на пътища търговище, фирма за пътна поддържка търговище, фирма поддържаща пътища търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД
Информация

Информация

Пътинженерингстрой-Т ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище и адрес на управление град Търговище, ул. Трети Март № 40.

 

Дружеството е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството с обхват на дейност проучване, комплексно проектиране, строителство и ремонт на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях.

 

Изпълнява инфраструктурни обекти от национално и регионално значение включващи рехабилитация, реконструкция, строителство и поддържане на пътища, автомагистрали, летища, обекти на градската инфраструктура.

 

Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация за пътното строителство: фадроми, багери, булдозери, самосвали, гондоли, валяк, грейзер, кранове, цистерна, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.


Друго направление в дейността на компанията е производството на инертни материали за пътно и високо строителство и асфалтови смеси.

 

Широко стъпила на пазара, Пътинженерингстрой-Т ЕАД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Пътинженерингстрой-Т ЕАД се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Компанията е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в строителния бранш.

 

Точното, коректно и прецизно изпълнение на всеки проект, както и спазването на уговорените срокове, правят Пътинженерингстрой-Т ЕАД предпочитан партньор за работа.


Компанията се представлява от г-н Божидар Тодоров в качеството на Управител.

Контакти

Къща Енчец

Телефон: 060164080
GSM: 0888284495
Email: pis_t@abv.bg

Галерия

Пътинженерингстрой-Т ЕАД
Пътинженерингстрой-Т ЕАД
Пътинженерингстрой-Т ЕАД

Още Строителни фирми в Град Търговище

Регистър на строителството

ТЕХНОПЛАСТ - Х ООД, Търговище

Технопласт - Х ООД е създадена през 2005 година със седалище град Търговище. Занимава се с изработка и монтаж на AL и PVC дограма, сенници от поликарбонат, щори - външни и вътрешни,

Регистър на строителството

СТОЯНОВ ЕООД, Търговище

СТОЯНОВ ЕООД е фирма със седалище град Търговище, ул. Росица № 10. Развива своята дейност в областта на строителството. Специализирана строителна компания занимаваща се с комплексно

Още Строителни фирми в Община Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД

Пътинженерингстрой-Т ЕАД, Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище и адрес на управление град Търговище, ул. Трети Март № 40. Дружеството е един от лидерите на паза