Регистър на строителството

ПУЛС ГСА ЕООД, Град Варна

ПУЛС ГСА ЕООД
Информация

ПУЛС ГСА ЕООД

 

ПУЛС ГСА ЕООД е със седалище град Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1, ап. 1.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Занимава се с изграждане, доставка и монтаж на басейни, сауни, джакузита, парни бани, фонтани, хидроинсталации и електро инсталации.

 

В горещите летни дни, всички си мечтаят за прохладата, която носи морския бряг, но може би по - добрия вариант е изграждането на басейн във Вашия двор. Наистина това могат да си го позволят само собствениците на еднофамилни къщи.

 

Поради редица причини много от Вас, може би все още не са успели да намерият най - добрия вариант и да се сдобият с басейн, който ще Ви спаси от горещите дни през лятото. Ако търсите най - подходящия модел басейн в съответствие с Вашите предпочитания, можете да се доверите на фирма ПУЛС ГСА ЕООД, която ще Ви помогне.

 

ПУЛС ГСА ЕООД е специализирана фирма за оборудване и поддръжка на водни съоръжения. Предлага на своите клиенти цялостни решения при изграждането на басейни, водни атракциони, сауни и фонтани. Компанията следва и прилага високи технически и естетични стандарти, готова да изпълни и задоволи идеите и желанията на своите клиенти.

 

ПУЛС ГСА ЕООД извършва ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на обектите.

 

Извършва услуги по химизация с твърди и течни химикали. 

 


Предлага отстъпки на редовните си клиенти от пет до петнадесет % в зависимост от количеството на извършваната услуга.

 

При изграждане на нов обект отстъпката е до двадесет % взависимост от това какво и колко са извършените услуги и дейности.

 

 

Контакти

ПУЛС ГСА ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Васил Левски №9 А
Телефон: 052322301

Още Строителни фирми в Град Варна

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г