Регистър на строителството

Про Машинъри АД, Град Сливен

детайли за металообработващи машини сливен

детайли за металообработващи машини сливен, лазерно рязане огъване заваряне и боядисване, лазерно рязане сливен, листова обработка чрез лазерно рязане, листова обработка чрез лазерно рязане сливен, модернизация на машини сливен, отливане на стоманени и чугунени отливки, отливане на стоманени отливки сливен, отливане на чугунени отливки сливен, плазмено рязане на листови метали сливен, про машинъри, про машинъри ад, про машинъри ад сливен, производител на резервни части сливен, производство на детайли по документация на клиента, производство на резервни части сливен, производство на части по документация на клиента, разкрояване на листови метали сливен, резервни части по документация на клиента, ремонт на специални машини сливен, ремонт на универсални машини сливен, рециклиране на специални машини сливен, рециклиране на универсални машини сливен, стоманени и чугунени отливки сливен, части за металообработващи машини сливен, части и детайли по документация на клиента

Про Машинъри АД
Информация

Информация

Про Машинъри АД СливенПро Машинъри АД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в машиностроенето.

 

Създадена през 1967 год. като специализирано звено за производство на резервни части за текстилната промишленост в България. Наложила и утвърдила се като един от най-големите производители на резервни части и детайли за текстилната, мелничната, хлебарската, фуражната, маслодобивната, химическата, стъкларската и други промишлености.

 

Специализирана в производство, усъвършенстване и модернизиране на съществуващи машини и съоръжения, разработване на нови разновидности и рециклиране на машини за мелничарската, хлебна и сладкарска индустрия.

 

Разполага с модерна база с леярна, отделение за боядисване и съвременен машинен парк включващ зъбонарези, ерозиини машини, плазма и други.


Високото качество на изработка, качествените материали, конкурентните цени правят продукцията на фирмата търсена и предпочитана.


Екипът от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата отделят внимание на всички иновационни технологии, предлагат подходящи технологични решения и експресно обслужване. Използвайки знанията и уменията си, предостаят решения, съобразно нуждите на клиента.

 

Про Машинъри АД произвежда резервни части и детайли по документация на клиента, модернизация, ремонт и рециклиране на универсални и специални машини. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, Про Машинъри АД успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни продукти и услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

Контакти

Къща Шалаверови

Град Сливен, Община Сливен, с.Пърчевци
Телефон: 044673747, 044667306
GSM: 0888368773
Интернет сайт: www.mashprom.eu

Галерия

Про Машинъри АД
Про Машинъри АД
Про Машинъри АД

Още Строителни фирми в Община Сливен

Регистър на строителството

ТАГАКОМ - ХЪРЛЕВИ И СИЕ, Сливен

Тагаком Хърлеви и СИЕ СД е дружество, създадено през 1990 година. Компанията се занимава с доставка, сервиз, монтаж и инженеринг на индустриално електрооборудване, електрически машини и съоръжения. &