Регистър на строителството

ПОЛАРИС ПРОДУКТ ООД, Град Варна - Услуги

ПОЛАРИС ПРОДУКТ ООД
Услуги

Услуги


ПОЛАРИС ПРОДУКТ е утвърден лидер в своя бранш. Предоставя на своите клиенти бързо и качествено обслужване, предлагайки набор от услуги:


Консултация и инженеринг


Екип от компетентни специалисти на фирмата предоставят консултация и помощ за намиране на най-точното решение за вашия обект. Предложения за алтернативи и решения на възникнал проблем, консултация и препоръки за качествено изпълнение.


Безплатно товарене


Осигурено безплатно натоварване, изпълнявайки поръчките на всички клиенти. Складовете за строителни материали са изработени по съвременни логистични изисквания, осигуряващи пълен достъп за едро и мало-габаритни транспортни средства.


Транспорт и доставка


В зависимост от вида и стойността на направената поръчка, фирмата предоставя възможност за безплатна или платена доставка. Разполага със собствени лекотоварни и тежкотоварно автомобили и камиони. Извършва транспортирането на вашата поръчка до дома или обекта в уговорено време. Транспортните услуги покриват всяка една точка в съответния град и близките населени места.


Тониране на бои и мазилки


Предлага тониране на бои с избор на цветове по каталог, постигайки уникални цветове и нюанси, отговарящи на точните изисквания на клиента. Магазините за строителни материали на компанията разполагат с тониращ център за интериорни и екстериорни бои, латекси и фасагени на фирма Vitex.


Разплащане с банкови карти


В складовете за строителни материали всеки клиент може да заплати направената покупка с кредитна или дебитна банкова карта.


Паркинг


За клиентите на строителните супермаркети е осигурен безплатен паркинг. Строителните борси на фирмата позволяват на клиентите, транспорт на закупените продукти, използвайки едрогабаритни превозни средства и тирове.


Поръчка със заявка


При търене на определен продукт, който клиент е харесал в продуктов каталог на партньорка фирма и не е наличен в строителните магазини на компанията, може да бъде поръчан със заявка. Служителите предоставят информация за стоките, предлагани по поръчка и разнообразния продуктов асортимент предлаган по каталог.

 

Контакти

ПОЛАРИС ПРОДУКТ

Град Варна, Община Варна, ул. Битоля 36
Телефон: 052681702

Галерия

Още Строителни фирми в Община Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе