Регистър на строителството

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД, Град Ботевград

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Информация

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Компанията ПАЙПЛАЙФ е един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване отговарящи на всички европейски норми и стандарти. 


ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ е част от Компанията PipeLife с централа в Австрия, дъщерна фирма на Соловей - Белгия и Винербергер - Австрия. 


Дейността на ПАЙПЛАЙФ е насочена към постоянно усъвършенстване на продуктите, разширяване на производството и търговското разпространение. PVC системите PIPELIFE намират успешно приложение както в общинския и индустриален сектор, така и в частното строителство. Разпределени са на Инфраструктурни системи, Вътрешносградни системи и Екосистеми. 

 

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ е най-новият член на групата и предлага пълна гама от продукти за водоснабдяване и канализация с гарантирано високо качество! 

 

Компанията в България може да похвали със стартиралото производство в град Ботевград. Строителството на завода завърши успешно. Разрешението за ползване на обекта беше получено на 25.08.2010 година. 

 

 

Заводът произвежда следните тръби:

 

 PRAGMA - канализационни системи от полипропилен, които се характеризират със следните специфични особености: 

 

- Произвежданите тръби са от ново поколение - с ниско тегло, което спестява енергия за производството им и щади находищата на суров петрол, който е първоизточникът на суровината полипропилен;

- Производството е високо автоматизирано с минимална намеса на човешкия фактор, което свежда и грешките до минимум; 

- Най-големият плюс при производството на тръби от полипропилен е фактът, че то е безотпадно – всички суровини се рециклират на 100 %, като в природата – нито в атмосферата, нито в почвата – се изхвърлят вредни за живите организми вещества. 

 

  • Тръби от PP – с марката “HT-Line” за сградни канализационни системи 
  • Тръби от PE – с марката Aqualife и Aqualine за напорен водопровод 
  • Трислойни тръби PVC – тип KG за сградна и площадкова канализация 

 

Новият завод е 30 поред в историята на компанията. 

 

В завода на фирма ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ са монтирани две линии за производство на полипропиленови двуслойни гофрирани тръби. Първата линия е за продуктите PRAGMA от 160 до 400 мм. Втората линия е за продуктите PRAGMA от 500 до 1000 мм. 

 

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ  ЕООД успешно приключи сертифицирането си по международния стандарт ISO 9001:2008 и има удоволствието да съобщи, че е притежател на Сертификат № BG15650Q. Като сертифицираща организация бе избрана международната фирма Бюро Веритас с централен офис във Франция. 

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за PIPELIFE

 - Wienerberger е водещ европейски лидер в отрасъла за производството на строителни материали от 1918 година, с централа Виена - Австрия.

 - Solvay S.A. е международен химико-фармацевтичен концерн, основан в 1863 година, със централа Брюксел - Белгия. 

 

Средището на PIPELIFE се намира във Виена. Към момента компанията се разпростира върху 3 континета, разполага с 30 производствени бази в 27 страни по света. 

 

 

Надеждните пластмасови тръбни системи в днешно време са от голяма важност за безопасното транспортиране на вода и газ, енергия и информация. 

 

Нашето потребление се променя не толкова с течение на времето, колкото с появата на нови технологии и стандарти. 

 

Усилията на специалистите на компания PIPELIFE са съсредоточени перспективни разработки, които да улеснят клиентите. 


През дългите години на съществуване компанията ПАЙПЛАЙФ придоби голям опит в производството на пластмасови тръбни системи от PVC, PE и PP. 


ПАЙПЛАЙФ може да предложи пълен асортимент тръбни и фасонни изделия за водоснабдяване, канализация, дренаж, отопление, газификация и защитни системи. 

 

Представителство на ПАЙПЛАЙФ в България беше открито през 2005 година в град Пловдив. 


От момента на основаване на Българското представителство, PIPELIFE си осигури един надежден и професионален партньор - ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ  ЕООД, който си сътрудничи с много крупни български фирми. 


Главния принцип, по който се ръководи компанията в процеса на работа е: 


"Стари проблеми – Нови решения"!

Контакти

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Град Ботевград, Община Ботевград, ул. "Индустриална" №3
Телефон: 072399413

Галерия

Още Строителни фирми в Община Ботевград

Регистър на строителството

МИКИ СТАРТ ЕООД, Ботевград

Мики Старт ЕООД е фирма, специализирана в проектирането, изграждането, монтажа, въвеждането в експлоатация и сервиза на отоплителни, вентилационни, климатични и газови инсталации за всякакъв тип помещ