Регистър на строителството

НАР ООД, Град Момчилград

емонтни работи момчилград

емонтни работи момчилград, инфраструктурно строителство момчилград, коректен строителен предприемач момчилград, лицензирана строителна фирма момчилград, нар оод, нар оод момчилград, поддържане на пътна инфраструктура момчилград, предпочитана строителна фирма момчилград, препоръчана строителна фирма момчилград, пътно строителна техника момчилград, ремонтна дейност момчилград, рехабилитация на пътната инфраструктура, строителни дейности момчилград, строителни работи момчилград, строителни услуги момчилград, строителство момчилград, услуги с земекопна техника момчилград, услуги с транспортни средства момчилград

НАР ООД
Информация

Информация

НАР ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Специалзирана в областта на строителството, реконструкцията, рехабилитацията, ремонта, текущото и зимно поддържане на пътната инфраструктура, транспортни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурата около тях.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


НАР ООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага със собствени екипи от опитни строителни специалисти и работни групи, строителна техника и механизация, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Широко стъпила на пазара, фирмата се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, НАР ООД да се наложи като лидер в бранша.


Компанията се представлява от г-жа Нурташ Юсеин в качеството на Управител.

 

Контакти

Семеен хотел Интернет Хостел

Град Хасково, Община Хасково, Ул. Алабин 50А
Телефон: 038622565

НАР ООД

Телефон: 036312052
GSM: 0887704326
Факс: 036312052
Интернет сайт: nar.bg

Галерия

НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД
НАР ООД

Още Строителни фирми в Община Момчилград

НАР ООД

НАР ООД, Момчилград

НАР ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Натрупала богат опит, утвърдила и налож

Регистър на строителството

ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ АД, Груево

Пътстройинженеринг АД е дружество със седалище град Кърджали. Развива своята дейност в областта на строителството. Дружеството е специализирано в строителството и ремонт на пътища.