Регистър на строителството

МУРА 53 - ЙОРДАН ДИМИТРОВ ЕООД, Град Варна

МУРА 53 - ЙОРДАН ДИМИТРОВ ЕООД
Информация

МУРА 53 - ЙОРДАН ДИМИТРОВ ЕООД

Мура 53 - Йордан Димитров ЕООД е основана през 1995 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се със сервизна поддръжка, ремонт, преустройство и монтаж на всички видове асансьорни уредби.

 

През изминалите години фирмата е инвестирала и разширила няколко пъти своята материално - техническа база,  увеличвайки и броя на служителите си.

 

Мура 53 - Йордан Димитров ЕООД разполага с екип от седемнадесет квалифицирани специалисти, от които пет притежават I-ва професионално квалификационна степен, осем II-ра  и четири  III-та квалификационна степен.

 

Всяка обслужваща двойка техници разполага с GSM и сервизен автомобил, което гарантира тяхната мобилност и възможност за бърза реакция при възникнали проблеми.

 

Фирмата извършва своите услуги на изключително конкурентни цени. Възможност за договаряне, както и разсрочено плащане за по - големи ремонти или обекти.

 

Мура 53 - Йордан Димитров ЕООД, посредством високото качество на предлаганите услуги е увеличила своите абонати петкратно. Към момента тя обслужва над 500 асансьорни уредби на територията на град Варна и областта.

 

За времето на своето съществуване Мура 53 - Йордан Димитров ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

Хотел Ориент Експрес Хостел

Град Варна, Община Варна, Топ Център, ул. Христо Белчев 8А
Телефон: 052601453

Галерия

Още Строителни фирми в Община Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе