Регистър на строителството

Милкрейд ООД, Град Айтос

авторитетна строителна фирма айтос

авторитетна строителна фирма айтос, качествени стоителни работи айтос, коректен строителен предприемач айтос, лидер в строителния бранш айтос, лидер в строителството айтос, лицензиран строителен предприемач айтос, лицензирана строителна фирма айтос, милкрейд, милкрейд айтос, милкрейд оод, милкрейд оод айтос, препоръчан строителен предприемач айтос, препоръчана строителна фирма айтос, строителен предприемач айтос, строителна фирма айтос, строителни дейности айтос, строителни дейности и консултации айтос, строителни консултации айтос, строителни работи айтос, строителни услуги айтос, строителство айтос, строителство на сгради айтос

Милкрейд ООД
Информация

Информация

Милкрейд ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.


Извърва строителни дейности, включващи: изграждане и саниране на сгради, външна и вътрешна топлоизолация, фасадни мазилки, финни шпакловки и замазки, както и всички допълнителни довършителни ремонтни работи.


Милкрейд ООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Притежава богато портфолио от реализирани строителни обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага със собствен екип от опитни, компетентни и амбициозни строителни специалисти и работни групи, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Строителната компания следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.


Свидетелство за високото качество и коректността на компанията са множеството доволни и лоялни клиенти на фирмата. Над 99% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от доволни клиенти, което е показателно за високото качество на извършваните строителни работи.

 

Милкрейд ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-н Красимир Колев в качеството на Управител.

Контакти

Хотел Искър

GSM: 0885909624

Галерия

Още Строителни фирми в Община Айтос

Регистър на строителството

СИМПТО АД, Айтос

СИМПТО АД е българска компания със седалище град Айтос. Специализирана в производството на инструменти и нестандартни изделия, метални изделия, конструкции и профили. СИМПТО АД се за

Регистър на строителството

Милкрейд ООД, Айтос

Милкрейд ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Стреми се да отговори на т