Регистър на строителството

Металик-М ЕООД, Село Труд

авторитетна строителна компания пловдив

авторитетна строителна компания пловдив, доказано име в строителния бранш пловдив, качествени строителни решения пловдив, коректен строителен предприемач пловдив, лицензиран строителен предприемач пловдив, лицензирана строителна компания пловдив, металик м, металик м еоод, металик м еоод пловдив, наложило се име в строителния бранш пловдив, препоръчан строителен предприемач пловдив, препоръчана строителна фирма пловдив, строителни дейности и консултации пловдив, строителни дейности пловдив, строителни консултации пловдив, строителни работи пловдив, утвърдено име в строителния бранш пловдив, фирма за строителство на сгради пловдив

Металик-М ЕООД
Информация

Информация

Металик-М ЕООД е доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

От съдадаването си до днес фирмата се стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Дейността е насочена в няколко основни направления:

 

  • Промишлено и гражданско строителство;

 

  • Цялостно изграждане на обекти от метални конструкции;

 

  • Пълен инженеринг в леката и тежка промишленост, спорт и др.;

 

  • Производство на метални елементи за електрическата промишленост, инфраструктурата, транспорта и други.

 

Строителната компания разполага със собствени ресурси, складови бази, екипи от специалисти, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Металик-М ЕООД следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.


С разрастването на дейността Металик стана обединяващо име за три отделни компании, профилирани в:

 

  • Металик-М ООД - строителство и строително предприемачество, маркетинг

 

  • ЕТ Металик - изработка и монтаж на метални конструкции, доставка и монтаж на термопанели

 

  • Металик 1 ООД - жилищно строителство, обзавеждане и дизайн

 

Във фирмата е въведена интегрирана система по качество на базата на следните три стандарта: БДС EN ISO 9001:2015, 14001:2015 и OHSAS 18001:2007, а в съответствие със законодателството на Р. България дружеството е вписано във всички групи на професионалният регистър на Камарата на строителите в България.


Притежава и Сертификат за заваряване по EN 1090-1, ЕО сертификат за контрол на фабричното производство при заваряване и сертифицирани процедури за заваряване необходими за изпълнението на всякакви по вид поръчки за изработка на метални конструкции с клас на изпълнение до EXC - 4.

 

Освен всички строително-монтажни дейности, фирмите извършват архитектурно и конструктивно проектиране на всякакъв вид обекти, включително и вътрешен дизайн и озеленяване.


Металик-М ЕООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Притежава богато портфолио от реализирани строителни обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Металик-М ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Широко стъпила на пазара, строителната компания се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Металик-М ЕООД да се наложи като лидер в строителния бранш.


Компанията се представлява от г-н Георги Караджов в качеството на Управител.

Контакти

МЕТАЛИК-М ЕООД

Село Труд, Община Марица, ул. Карловска 2
GSM: 0888225918
Интернет сайт: metalikbg.com

Галерия

Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД
Металик-М ЕООД

Още Строителни фирми в Община Марица

Металик-М ЕООД

Металик-М ЕООД, Труд

Металик-М ЕООД е доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. От съдадаването си до днес фирма

Регистър на строителството

АРМА СМОЛЯН ЕООД, Калековец

Фирма Арма Смолян ЕООД е създадена през 1995 година със седалище град Смолян. Компанията е специлизирана в производството и търговията с метали. Продуктите, които произвежда дру