Регистър на строителството

МЕГАМАТ ООД, Град Варна

МЕГАМАТ ООД
Информация

МЕГАМАТ ООД

 

Мегамат ООД е създадена през 2002 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на строителството. Фирмата се занимава със строителство на пасивни къщи.

 

Понятието пасивна къща се използва за сгради, които получават над 90% от необходимата енергия за отопление по пасивен начин, т.е. чрез слънчеви лъчи проникващи през прозорците и топлината излъчвана от домакинските уреди и обитателите на къщата.

 

Начало на тази дейност е поставено през 1993 година, когато са внедрени безшевна изолация на сгради с полиуретан.

 

Натрупаният опит от работата с най - добрия изолационен материал и безшевната технология на полагането му беше използван за разработване на иновативни изделия и методи в областта на строителството.

 

Основната задача е повишаване на енергоефиктивността на сградния фонд.

 

Мегамат ООД през 2004 година реализира първите нискоенергийни сгради посредством иновативни облицовъчни модули и технология на топлоизолация и облицовка на фасади.

 

През 2006 година, Мегамат ООД изгражда едноетажна постройка с характеристики на пасивна къща. За изграждането са използвани нови фасадни, покривни и стенни модулни панели.

 

През 2008 година е построена първата пасивна къща в България по разработена от фирмата иновативна модулна система, която съчетава най - добрите технологии и материали за постигане стандартите на бъдещето.

 

Компанията разширява производствените си възможности, за да може да удоволетвори желанието на клиентите да имат къща изпреварваща техните мечти.

 

Мегамат ООД разполага с производствени помещения, складове, технологично и транспортно оборудване обезпечаващо висока производителност и качество.

 

Производствените екипи са на високо техническо ниво. Проектантският екип – инженери, архитекти и икономисти използва пакет от програми за проектиране на пасивни къщи приет в целия свят, както и съвременна техника и технология за производство. 

Контакти

Семеен хотел Централ

Град Варна, Община Варна, ул. Черно море 2 A
Телефон: 052305738

Галерия

Още Строителни фирми в Община Варна

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г

Регистър на строителството

ПУЛС ГСА ЕООД, Варна

ПУЛС ГСА ЕООД е със седалище град Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1, ап. 1. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с изграждане, дос