Регистър на строителството

МАРК СИСТЕМ ООД, Град Пловдив

МАРК СИСТЕМ ООД
Информация

МАРК СИСТЕМ ООД

Марк Систем ООД е фирма със седалище град Пловдив, кв. Остромила 12.

 

Изработва и предлага трудно изпълними стандартни и нестандартни вентилационни продукти, проектиране и изграждане на вентилационно и климатично оборудване за жилищни, промишлени, културно - битови и търговски сгради.

 

Благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа фирмата се е утвърдила и наложила на българския пазар.

 

Разполага с производствена база в град Пловдив, кв. Остромила 12 в двора на Овощарския Институт. Материално - техническа база е оборудвана с необходимите машини и съоръжения.

 

Марк Систем ООД осигурява и всички съпътстващи услуги :

 

  • Транспорт и сервизиране /гаранционно и извън гаранционно/. 
  • Монтаж на всички изделия.
  • Ремонтна дейност.


Фирмата разполага със собствен авто - парк, който дава възможност за навременни доставки в цялата страна, за своевременни монтажни, сервизни и ремонтни дейности.


Намеренията и действията на фирмата са насочени към постоянно обновяване на продуктовата гама с цел задоволяване потребностите на потребителското търсене и нужди на пазара, следвайки новите европейски норми и изисквания.

 

Фирмата се стреми да предостави на своите клиенти едно комплексно обслужване със съществен за тях комплект от продукти и услуги.

 

Марк Систем ООД посредством работата си цели да предложи най - рационалните решения в областта на вентилацията и климатизацията, отговарящи на нуждите на всеки проект, архитект и  интериорен дизайнер.

 

Предлагайки широк спектър от вентилационни продукти, фирмата се стреми да предложи най - доброто решение за всеки клиент.

 

Контакти

МАРК СИСТЕМ ООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, кв. Остромила 12
Телефон: 032648623

Галерия

Още Строителни фирми в Община Пловдив-град

Еврогиг 73 ООД

Еврогиг 73 ООД, Пловдив

Еврогиг 73 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара, специализирана в електромонтажното строителство, утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Изградила серио

Ва и Ми ООД

Ва и Ми ООД, Пловдив

ВА и МИ ООД е строителна компания, създадена през 2006 година. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив. Занимава се с промишлено и гражданско строителство. Обхв

Добрев и Син - 91 ООД

Добрев и Син - 91 ООД, Пловдив

Добрев и Син - 91 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Учредена през 199

Регистър на строителството

МОНОЛИТСТРОЙ ООД, Пловдив

МОНОЛИТСТРОЙ ООД е българска компания със седлище град Пловдив, ул. Братя Свещарови № 19. Развива дейност в областта на строителството. Занимава се с проектиране, строителств

Регистър на строителството

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД, Пловдив

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Коматевско Шосе № 73 A. Утвърдила се компания, лидер в производството на прозорци и врати от PVC и Алуминий. С