Регистър на строителството

Марица Строй ООД, Град Пазарджик

авторитетна строителна фирма пазарджик

авторитетна строителна фирма пазарджик, качествени стоителни работи пазарджик, качествени строителни решения пазарджик, коректен строителен предприемач пазарджик, лидер в строителния бранш пазарджик, лидер в строителството пазарджик, лицензиран строителен предприемач пазарджик, лицензирана строителна фирма пазарджик, марица строй, марица строй оод, марица строй оод пазарджик, марица строй пазарджик, препоръчан строителен предприемач пазарджик, препоръчана строителна фирма пазарджик, строителен предприемач пазарджик, строителна фирма пазарджик, строителни дейности и консултации пазарджик, строителни дейности пазарджик, строителни консултации пазарджик, строителни работи пазарджик, строителни решения пазарджик, строителни услуги пазарджик, строителство на сгради пазарджик, строителство пазарджик

Марица Строй ООД
Информация

Информация

Марица Строй ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване напроучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строежи от благоустройствената инфраструктура, строително - монтажни работи.

 

Марица Строй ООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.

 

Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.

 

Притежава богато портфолио от реализирани строителни обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.

 

Разполага със собствен екип от опитни, компетентни и амбициозни строителни специалисти и работни групи, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.

 

Строителната компания следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Свидетелство за високото качество и коректността на компанията са множеството доволни и лоялни клиенти на фирмата. Над 99% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от доволни клиенти, което е показателно за високото качество на извършваните строителни работи.

 

Марица Строй ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Дружеството се представлява от г-н Виктор Ганчев в качеството на Управител.

Контакти

Марица Строй ООД

Град Пазарджик, Община Пазарджик, ул. Беласица 14
Телефон: 034446320, 034972419
Факс: 034446320

Галерия

Още Строителни фирми в Град Пазарджик

Регистър на строителството

ПЪТСТРОЙ ООД, Пазарджик

Пътстрой ООД е фирма, създадена през 2007 година. Седалището на компанията е в град Пазарджик. Пътстрой ООД е дружество, специализирано в извършването на дейности по проектиране, поддръжка, р

Регистър на строителството

ВЕСИДОН, Пазарджик

ВЕСИДОН ООД e Българо - Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Започва дейността

Регистър на строителството

ЕКО - ХИДРО - 90 ООД, Пазарджик

ЕКО - ХИДРО - 90 ООД е фирма със седалище град Пазарджик, ул. Асен Златаров 12. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава със строително - ремонтни работи, коит

Регистър на строителството

АСАВИЯ 777 ЕООД, Пазарджик

АСАВИЯ 777 ЕООД е фирма със седалище град Пазардцик, ул. Христо Касабвелев 8. Предлага PVC и ауминиеви профили, аксесоари за алуминиева и PVC дограма. ASAVIAL - Алуминие

Още Строителни фирми в Община Пазарджик

Регистър на строителството

Марица Строй ООД, Пазарджик

Марица Строй ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Стреми се да отговори

Регистър на строителството

ПЪТСТРОЙ ООД, Пазарджик

Пътстрой ООД е фирма, създадена през 2007 година. Седалището на компанията е в град Пазарджик. Пътстрой ООД е дружество, специализирано в извършването на дейности по проектиране, поддръжка, р