Регистър на строителството

Коректстрой 93 ЕООД, Град Самоков

висококачествен ремонт на покриви област пазарджик

висококачествен ремонт на покриви област пазарджик, висококачествен ремонт на покриви област пловдив, висококачествен ремонт на покриви област софия, всякакви строителни дейности област пазарджик, всякакви строителни дейности област пловдив, всякакви строителни дейности област софия, всякакви тенекеджийски услуги област пазарджик, всякакви тенекеджийски услуги област пловдив, всякакви тенекеджийски услуги област софия, коректна фирма за ремонт на покриви област пловдив, коректна фирма за ремонт на покриви област софия, коректна фирма за ремонт на покриви пазарджик, коректна фирма за ремонт на покриви самоков, коректстрой, коректстрой 93, коректстрой 93 еоод, надежна строителна фирма област пазарджик, надежна строителна фирма област пловдив, надежна строителна фирма област софия, надежна строителна фирма самоков, препоръчайте фирма за ремонт на покриви пазарджик, препоръчайте фирма за ремонт на покриви пловдив, препоръчайте фирма за ремонт на покриви самоков, препоръчайте фирма за ремонт на покриви софия, препоръчана фирма за ремонт на покриви пазаржик, препоръчана фирма за ремонт на покриви пловдив, препоръчана фирма за ремонт на покриви самоков, препоръчана фирма за ремонт на покриви софия, ремонт на всякакви видове покриви област пазарджик, ремонт на всякакви видове покриви област пловдив, ремонт на всякакви видове покриви област софия

Коректстрой 93 ЕООД
Информация

Коректстрой 93 ЕООД, Самоков - ремонт на покривиКоректстрой 93 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Самоков, ул. Ген. Столетов 10.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителството. Специализирана в строителство и изграждането на сгради, ремонти на покриви, реконструкции и ремонти на къщи и апартаменти в София и страната, както и в извършване на строително-монтажни дейности.

 

Строителната компания притежава богат опит в основната си дейност - ремонт на покриви. Извършва и строително - ремонтни дейности включващи: повдигане на тавански помещения, хидроизолация, подмяна на метални керемиди, изграждане на дървена конструкция за всички видове покриви, вътрешни ремонти, мазилки, замазки, изолации, гипсокартон, боядисване и други.

 
Коректстрой 93 ЕООД извършва цялостни и довършителни ремонти, както и пълни строителни решения. Предоставя комплексен набор от услуги за ремонт на Вашето жилище, офис или магазин. 


Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.

 

Фирмата разбира значимостта на покрива за всеки жилищен обект, затова извършва ремонти на покриви единствено с използване на висококачествени материали и доказани специалисти в областта.


Коректстрой 93 ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.

 

Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България и извършва дейности от трета до пета категория. 

 

Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност, на базата на взимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Коректстрой 93 ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъществяване на проекти.

 

Предлагаме безплатни консултации и огледи на място!


Компанията се представлява от г-н Петър Димитров в качеството на Управител.

 

Контакти

Коректстрой 93 ЕООД

Град Самоков, Община Самоков, ул. Ген. Столетов 10
GSM: 0893702927, 0897979032
Интернет сайт: korektstroi93.com

Галерия

Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД
Коректстрой 93 ЕООД

Още Строителни фирми в Град Самоков

Регистър на строителството

Ремонт П Строй ЕООД, Самоков

Ремонт П Строй ЕООД е българска компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителство

Бекастрой ЕАД

Бекастрой ЕАД, Самоков

Бекастрой ЕАД е фирма с доказано име, утвърдила се като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Учредена през 2005 год., специализирана с обхват на

Регистър на строителството

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЛАЗОВ, Самоков

Фирма за ремонт на покриви ЛАЗОВ развива своята дейност в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите на покриви и ремонта на покриви. Има 26 годишен опит в ремонта на всякакъв вид пок

Още Строителни фирми в Община Самоков

Регистър на строителството

ПЕТРОВ БИЛДИНГ ЕООД, Самоков

Фирма Петров Билдинг ЕООД е със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на строителството. Петров Билдинг ЕООД е второ поколение фирма с традиции в ремонт на покри