Регистър на строителството

Квинта - М ЕООД, Град Провадия

авторитетна строителна компания провадия

авторитетна строителна компания провадия, квинта м еоод, квинта м еоод провадия, квинта м провадия, коректен строителен предприемач провадия, лидер в строителния бранш община провадия, лицензиран строителен предприемач провадия, лицензирана строителна фирма провадия, препоръчан строителен предприемач провадия, прокопаване на канали за водопроводи, прокопаване на канали за газопроводи, прокопаване на канали за ел окабеляване, прокопаване на канали провадия, строителен предприемач провадия, строителна фирма провадия, строителни дейности и консултации провадия, строителни дейности провадия, строителни консултации провадия, строителни работи община провадия, строителни услуги провадия, строителство на сгради и съоръжения провадия, фирма лидер в строителството провадия

Квинта - М ЕООД
Информация

Информация

Квинта - М ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Провадия, ул. Св. Св. Кирил и Методий №37.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения и строително-монтажни дейности.

 

Стоителната компания притежава богат опит в прокопаването на канали за водопроводи, газопроводи, ел. окабеляване при дължина на сондажите до 15 м., без риск от засягане на уличната настилка.


Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация: багер, кран и валяк, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Квинта - М ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.


Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.

 

Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Квинта - М ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-н Кирил Радев в качеството на Управител.

 

Контакти

Квинта - М ЕООД

Град Провадия, Община Провадия, ул. Св. Св. Кирил и Методий 37
GSM: 0897306844

Галерия

Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД
Квинта - М ЕООД

Още Строителни фирми в Община Провадия

Квинта - М ЕООД

Квинта - М ЕООД, Провадия

Квинта - М ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Провадия, ул. Св. Св. Кирил и Методий №37. Фирмата е един от лидерите на пазара