Регистър на строителството

Каси Аутомейшън ООД, Град Варна

автоматизирани системи варна

автоматизирани системи варна, изграждане на сградна автоматизация варна, изграждане на системи за сигурност варна, изграждане на системи за управление варна, каси аутомейшън, каси аутомейшън еоод, каси аутомейшън еоод варна, проекти за пожароизвестителни инсталации варна, проекти за сградна автоматизация варна, проекти на системи за управление на автоматика, проектиране и изграждане на системи за управление, проектиране и изграждане на системи кип и а, проектиране на информационни системи варна, проектиране на сградна автоматизация варна, проектиране на системи за сигурност варна, проектиране на системи за управление варна, системи за управление на автоматика варна, системи за управление на манипулатори варна, системи за управление на поточни линии

Каси Аутомейшън ООД
Информация

Информация

КАСИ Аутомейшън ЕООД, Варна

 

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения.


Специализирана в проектиране и изграждане на системи в административни, промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради.


Проектира и изгражда системи за управление на електрически, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и системи за управление и автоматика за промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради, прекъснати и непрекъснати процеси, поточни линии, манипулатори и други.


КАСИ Аутомейшън ЕООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


В състояние е да предложи изграждане на комфортна среда, съчетана с оптимално използване на енергийните ресурси.


КАСИ Аутомейшън ЕООД следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Водеща насока в дейността на компанията е изграждането и използването на съвременни високо - технологични изделия, гарантиращи високото качество и рентабилност на предлаганите климатични инсталации.


Разполага с екип от опитни и компетентни специалисти с богат опит в проектирането и изграждането на разнородни инсталации за болници и операционни, офиси, банки и хотели, големи обществени и жилищни сгради, ресторанти и други.

 

Като коректен партньор, гарантира съдействие по време на целия процес от фаза проучване до окончателна реализация и пускане в експлоатация на изградените системи и инсталации.

 

Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Широко стъпила на пазара, КАСИ Аутомейшън ЕООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в строителния бранш.

 

Дружеството се представлява от г-н Константин Стоянов в качеството на Управител.

 

Контакти

Каси Аутомейшън ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Ген. Радко Димитриев 7
Телефон: 052737303
Факс: 052737303
Интернет сайт: kasi-bg.eu

Галерия

Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД
Каси Аутомейшън ООД

Още Строителни фирми в Град Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г