Регистър на строителството

Картил-25 ЕООД, Село Вълкович

авторитетна стоителна компания община джебел

авторитетна стоителна компания община джебел, авторитетна фирма в строителния бранш джебел, картил 25, картил 25 еоод, картил 25 еоод джебел, картил 25 еоод община джебел, картил 25 еоод село вълкович, картил 25 село вълкович, коректен строителен предприемач джебел, лидер в строителния бранш община джебел, лицензиран строителен предприемач джебел, лицензирана стоителна компания община джебел, лицензирана строителна фирма джебел, препоръчан строителен предприемая джебел, стоителна компания община джебел, строителни дейности и консултации джебел, строителни консултации община джебел, строителни работи община джебел, строителни услуги община джебел, строителство на сгради и съоръжения джебел

Картил-25 ЕООД
Информация

Информация

Картил - 25 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление село Вълкович, община Джебел.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения и строително-монтажни дейности.

 

Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.

 

Картил - 25 ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.

 

Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.


Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.


Картил - 25 ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-н Шабан Агкъран в качеството на Управител.

Контакти

Хотел Комплекс Болярка

Село Вълкович, Община Джебел, на 7км. от града в близост до язовир
GSM: 0896277415, 0895056300

Галерия

Още Строителни фирми в Община Джебел

Регистър на строителството

Картил-25 ЕООД, Вълкович

Картил - 25 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление село Вълкович, община Джебел. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер