Регистър на строителството

Кариери и Вародобив АД, Град Земен

варови продукти земен

варови продукти земен, варовикови фракции земен, вародобив град земен, висококачествени инертни материали земен, добив на инертни материали земен, инертни материали град земен, инертни материали и негасена вар земен, инертни материали с високо качество земен, кариера град земен, кариерен пясък земен, кариери и вародобив ад, кариери и вародобив земен, млен варовик земен, млена вар град земен, негасена вар град земен, производител на варови продукти земен, производител на варовикови фракции земен, производство на инертни материали земен, производство на кариерен пясък земен, производство на млен варовик земен, производство на млена вар земен, производство на негасена вар земен, производство на скална маса земен, производство на трошен камък земен, скална маса земен, трошен камък земен

Кариери и Вародобив АД
Информация

Информация

Кариери и Вародобив АД е доказано име, едно от водещите на пазара с дългогодишен опит и традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения.


Развива дейност от 1949 год. с добив и производство на инертни материали и негасена вар. Името на дружеството е добре познато, утвърдило се посредством високото качество на произвежданите строителни продукти, което се потвърждава от внедряването и прилагането на системата за управление на качеството БДС ЕN 9001:2015, СУК 03069-А и EU REACH(CAS 1305-78-8).

 

Производството включва:


Висококачествени инертни материали за бетон, асфалт, ж.п. строителство, дренаж и строителни смеси: млен варовик, кариерен пясък, трошен камък и скална маса.

 

Варовикови фракции с високо съдържание на калциев карбонат за сероочистване и производство на цимент и вар.


Варови продукти: негасена вар (ф-я 50-100 мм) и млена вар (60-90 µ).


Стабилно стъпила на строителния пазара, Кариери и Вародобив АД се стреми да планира и извършва добив на инертни материали, с високо качество, както и ефективното управление на природните ресурси.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-жа Валентина Стоянова в качеството на Управител.

Контакти

Кариери и Вародобив АД

Град Земен, Община Земен, град Земен, ул. Тичък № 47
Телефон: 077412101, 077412251
GSM: 0885155039, 0888000331

Галерия

Кариери и Вародобив АД
Кариери и Вародобив АД
Кариери и Вародобив АД
Кариери и Вародобив АД

Още Строителни фирми в Община Земен

Регистър на строителството

КАРИЕРИ И ВАРОДОБИВ АД, Земен

Дружество Кариери и Вародобив АД е със седалище град Земен , югоизточната част на България. Развива своята дейност в областта на производството. Занимава се с добив на варовици, производство на