Регистър на строителството

ЙОТОВ СТОУН ЕАД, Град Мездра - Дейност

варовик добиван в мездренската синклина

варовик добиван в мездренската синклина, врачански варовик мездра, врачански варовик от мездренската синклина, врачанският варовик, естествен камък с различни повърхности мездра, йотов стоун, йотов стоун еад, йотов стоун еад мездра, каменни балюстри от врачански варовик, каменни колони от врачански варовик, каменни парапети от врачански варовик, каменни профили от естествен камък, каменните балюстри и колони от врачански варовик, кухненски плотове от естествен камък, кухня от врачански варовик, обработка на естествен камък мездра, обработката на естествени камъни мездра, парапети и профили от врачански варовик, плочки от врачански варовик, продукти от врачански варовик мездра, производител на продукти от врачански варовик, профили от врачански варовик по поръчка, профили от врачански варовик по поръчка на клиент, разнообразни профили от врачански варовик, слабове от естествен камък мездра, стълбища от естествен камък мездра, стъпала и стълбища от врачански варовик, фаши от естествен камък мездра

ЙОТОВ СТОУН ЕАД
Дейност

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към клиенти и партньори, Йотов Стоун ЕАД се наложи и утвърди, като един от лидерите в строителния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Утвърден лидер в производството на продукти от Врачански варовик, добиван в Мездренската синклина, известен със своите качества и издръжливост при различни климатични услови.


Врачанският варовик има уникални характеристики - изключително издръжлив, лесен за обработка и притежава рядко срещани естетически свойства, оцветен в топли кремави нюанси и различни шарки и мотиви. Издръжлив е на влиянието на времето и на практика неподатлив на дъжд, студ и лед. Устойчив на удари и други физически въздействия, като в повечето случаи надминава останалите разновидности на варовика.
Тези свойства на врачанския варовик, заедно с ненадминатата му естетическа красота го правят изключително подходящ както за външна облицовки и декорации, така и за интериорна употреба.

 

Варовикът е една от най-широко използваните в строителството скали. Освен в естествен вид, варовика се използва за промишлено производство на негасена вар, въглероден диоксид, калцирана сода.


Обработка на естествен камък

 

Йотов Стоун предлага на своите клиенти Врачански варовик и естествен камък с различни повърхности - шлайфана, полирана, антика, бучарда, пясък, тъмбъл. Благодарение на модерния машинен парк, има възможност да обработва повърхностите на Врачанския камък според желанията и вкуса на клиентите, в зависимост от това, как и къде ще се използва той.

 

Слабове (Фаши) от естествен камък с различна дебелина и повърхност.


Плочки от Врачански варовик


Топлият кремав цвят, типичен за врачанския варовик, го прави идеален за всякакъв вид комбинации с дърво, метал или стъкло. Силата, издръжливостта и ниската шупливост го правят перфектния материал за настилка в екстериорни или интериорни условия.


Кухня от Врачански Варовик

 

Кухненски плотове от естествен камък - топлият крем цвят на Врачанския варовик ще добави нотка елегантност в кухнята и ще направи това специално място във вашия дом уютно и изискано.
Йотов Стоун произвежда кухненски плотове за маси и барове по клиентски спецификации във всякакви размери и форми.


Каменните профили от естествен камък са класически архитектурен детайл, придаващ луксозен облик на фасади, корнизи, рамки на врати и прозорци, тавани, подпрозоречни пространства, парапети, сводове.


Продуктовата гама на Йотов Стоун обхваща разнообразни профили от Врачански варовик, включително и такива, изработени по индивидуална поръчка на клиента.

 

Каменни парапети


Йотов Стоун предлага на своите клиенти голям избор от видове парапети и профили за тях. Работи по спецификация на клиента и има възможността да изпълни всяко негово желание.


Каменните балюстри и колони добавят аристократичен стил на всяка жилищна или обществена сграда. Те могат да бъдат закупени поотделно или с горен и долен парапет като компоненти за балюстради.


Йотов Стоун произвежда различни видове каменни колони - дорийски, йонийски, коринтски и др. Разполага с голям избор от налични модели капители или пък можем да изработи нещо уникално и само за Вас.


Стълбища от естествен камък


Йотов Стоун предлага на клиентите си стъпала и стълбища от Врачански варовик. Работи по спецификация на клиента, приема индивидуални поръчки.

Контакти

ЙОТОВ СТОУН ЕАД

Град Мездра, Община Мездра, Главен път Е-79, Фабрика Йотов
Телефон: 091093105
GSM: 0888210060, 0878178973, 0878178974
Факс: 091092720
Интернет сайт: yotovstone.com

Галерия

ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД

Още Строителни фирми в Община Мездра

ЙОТОВ СТОУН ЕАД

ЙОТОВ СТОУН ЕАД, Мездра

Йотов Стоун ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строи