Регистър на строителството

ЙОТОВ СТОУН ЕАД, Град Мездра

варовик добиван в мездренската синклина

варовик добиван в мездренската синклина, врачански варовик мездра, врачански варовик от мездренската синклина, врачанският варовик, естествен камък с различни повърхности мездра, йотов стоун, йотов стоун еад, йотов стоун еад мездра, каменни балюстри от врачански варовик, каменни колони от врачански варовик, каменни парапети от врачански варовик, каменни профили от естествен камък, каменните балюстри и колони от врачански варовик, кухненски плотове от естествен камък, кухня от врачански варовик, обработка на естествен камък мездра, обработката на естествени камъни мездра, парапети и профили от врачански варовик, плочки от врачански варовик, продукти от врачански варовик мездра, производител на продукти от врачански варовик, профили от врачански варовик по поръчка, профили от врачански варовик по поръчка на клиент, разнообразни профили от врачански варовик, слабове от естествен камък мездра, стълбища от естествен камък мездра, стъпала и стълбища от врачански варовик, фаши от естествен камък мездра

ЙОТОВ СТОУН ЕАД
Информация

Информация

Йотов Стоун ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения.

 

Специалзирана в областта на каменарския бизнес, стартирайки дейност през 1999 год., като следва последните новости и технологии в обработката на естествени камъни. Следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти.


Йотов Стоун е лидер в производството на продукти от Врачански варовик, добиван в Мездренската синклина, известен със своите качества и издръжливост при различни климатични услови.


Притежава най-модерната фабрика за обработка на естествен камък на Балканите, а високачествени продукти са познати на архитекти, ландшафт специалисти и дизайнери по цялия свят.


Йотов Стоун е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Наложил и утвърдил се като доставчик на Варовик и Естествен камък N1 не само в България, а и като международен доставчик на висококачествен Врачански варовик за големи проекти в Европа и САЩ.


Йотов Стоун доставя своите продукти на пазари като Англия, Германия, Швейцария, Полша, САЩ и други.


Освен изработката на висококачествени продукти, предлага транспорт и доставка до всяка дестинация. Дружеството работи с водещи и доказани на пазара фирми в областта на спедицията, транспорта и логистиката.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Широко стъпила на пазара, Йотов Стоун се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в бранша.Йотов Стоун ще се погрижи за дизайна във вашия дом, хотел, заведение или офис, дарявайки Ви комфорт, красотата и добро настроение!

Контакти

ЙОТОВ СТОУН ЕАД

Град Мездра, Община Мездра, Главен път Е-79, Фабрика Йотов
Телефон: 091093105
GSM: 0888210060, 0878178973, 0878178974
Факс: 091092720
Интернет сайт: yotovstone.com

Галерия

ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД
ЙОТОВ СТОУН ЕАД

Още Строителни фирми в Община Мездра

ЙОТОВ СТОУН ЕАД

ЙОТОВ СТОУН ЕАД, Мездра

Йотов Стоун ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строи