Регистър на строителството

ЙОПС ЕООД, Град Нова Загора

ЙОПС ЕООД
Информация

ЙОПС ЕООД

Йопс ЕООД е създадена през 1991 година със седалище град Нова Загора.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Първоначално се занимава със строителни дейности, изграждане на енергийни и енергоспестяващи мощности и съоръжения, приложими както в бита така и в производствени предприятия. Ремонтни услуги за частни лица и предприятия.

 

През годините дейността на фирмата се разраства и през 2000 година е създадена проектантска и инженерингова група, обединяваща дългогодишни инженерни специалисти и проектанти в областта на енергийната, хидротехниката, отоплителната и газова техника.

 

Към настоящият момент Йопс - С&Й ЕТ се занимава основно с проектиране и консултантски услуги в областта на енергийните технологии, а Йопс ЕООД с изграждането им.

 

Йопс ЕООД извършва проектиране и изграждане на битови и промишлени отоплителни, газови и вентилационни инсталации. Приоритет са производството и монтажа на утилизационени  системи с  интензификация на топлообмена, приложими за улавяне на отпадната топлина от димни газове.

 

През годините са проектирани и изградени значителен брой промишлени и битови газови и топлотехнически съоръжения в градовете Варна, Стара Загора, Шумен, Хасково, Габрово, Нова Загора и Провадия.

 

За времето на своето съществуване Йопс ЕООД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

ЙОПС ЕООД

Град Нова Загора, Община Нова Загора, ул. Хан Аспарух № 36 А
GSM: 0878731792

Галерия

Още Строителни фирми в Община Нова Загора

Регистър на строителството

ВАЯНА ЕООД, Нова Загора

ВАЯНА ЕООД е основана през 2005 година със седалище град Нова Загора. Развива своята дейност в областта на строителството. Ззанимава се с елекро - монтажни и строително - монтажни работи.&n

Регистър на строителството

ЙОПС ЕООД, Нова Загора

Йопс ЕООД е създадена през 1991 година със седалище град Нова Загора. Развива своята дейност в областта на строителството. Първоначално се занимава със строителни дейности, изграждане на