Регистър на строителството

Ива 95 ЕООД, Град Варна

iva 95

iva 95, iva 95 varna, авторитетна строителна компания варна, ива 95 еоод, ива 95 еоод варна, коректен строителен инвеститор варна, коректен строителен предприемач варна, лицензирана строителна фирма варна, лицнезиран строителен предприемач варна, лоялен строителен предприемач варна, наложила се строителна фирма варна, от а до я в строителството варна, от първа копка до ключ варна, препоръчана строителна компания варна, препоръчана строителна фирма варна, строителен инвеститор варна, строителна компания с богат опит варна, строителна фирма варна, строителна фирма с богат опит варна, строителни услуги от а до я варна, строителство до ключ варна, утвърден строителен предприемач варна, фирма за вик инсталации варна, фирма за строителство на сгради варна, фирма за цялостно строителство варна

Ива 95 ЕООД
Информация

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8.


Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителния бизнес, изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Разполага с екип от тесни специалисти, работни групи и строителна механизация посредством които изпълнява поетите договорни ангажименти в кратки срокове.

 

Притежава богато портфолио от реализирани над 100 обекта, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Широко стъпила на строителния пазара, налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, Ива 95 се радва на множество доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди, предлагайки им услуги с най - добро качество.


Дружеството се представлява от г-н Иван Иванов в качеството на Управител.

 

Контакти

Ива 95 ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Баба Рада № 8
GSM: 0898461320, 0898461321, 0898461322
Интернет сайт: iva95.com

Галерия

Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД
Ива 95 ЕООД

Още Строителни фирми в Град Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г