Регистър на строителството

ЕТ ВАСИЛ ИВАНОВ КОСТОВ, Град София

ЕТ ВАСИЛ ИВАНОВ КОСТОВ
Информация

ЕТ Васил Иванов Костов е фирма, основана през 1989 година. Дейността на фирмата е в сферата на строителството, ремонтните и довършителните дейности.

 

 

Компанията развива своята дейност на територията на страната вече повече от 20 години. Фирмата има реализирани редица проекти в сферите:

 


- Строителство


- Ремонт


- Реставрация


- Поддръжка на сгради


Услуги:


- Хидроизолации


- Строителство


- Плочки


- Камък


- Паркет


- Сухо строителство


- Зидарии


- Замазки


- Шпакловки


- Мазилки


- Топлоизолации


- Боядисване


- В и К


- Отпушване

 

 

Компанията е утвърдена като лоялен и коректен изпълнител и партньор на своите клиенти. Дългогодишният опит и високият професионализъм на заетите във фирмата й дава възможност да участва активно в конкурсите за възлагане на обществени поръчки.
ЕТ Васил Иванов Костов извършва текущи и основни ремонти на сгради на университети в страната, сред които: Технически Университет – София, НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, Медицински Университет – Пловдив, Медицински Университет – Плевен, Аграрен Университет – Пловдив и много други.

 

 

Ремонти са извършение още на сгради с обществено значение - Сградата на централно управление на „Български пощи” ЕАД, Пощенски станции в градовете София, Пловдив, Перник, Благоевград, Стара Загора, Сливен, Силистра, Разград, Горна Оряховица, Търговище, Велинград, Мелник, Кочериново, Разлог.

 

 

Лечебни заведения, училища, читалища, детски градини, други обществени сгради и обекти.

 

 

Във фирма ЕТ Васил Иванов Костов е внедрена Система за управление на качеството, която е в съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 9001:2008.

 

 

Фирмата е сертифицирана от Moody International, с обхват на сертификацията: Строителство, строително-ремонтни дейности, хидроизолации и саниране на сгради. Производство и монтаж на алуминиева и РVС дограма. Строителство на пътна инфраструктура, водоснабдяване и канализация.

 

 

Внедрени са ситемата за Здравословни и безопасни условия на труд съгласно изискванията на стандарта OHSAS 18001:2007 и Системата за управление на околната среда в съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 14001:2004.

 

 

Екипът, зает в компанията е висококвалифициран и се състои от: строителни инженери, специалисти в: промишлено и гражданско строителство, водоснабдяване и канализация, хидроенергийно строителство, железопътно строителство. Във фирмата работят опитни геодезисти, машинни инженери, електроинженери и строителни техници.

 

 

Всеки от строителите притежава квалификация за различни строителни и ремонтни работи, в т.ч. водопроводчици, електротехници, специалисти по отопление и вентилация, сухо строителство, зидаромазачи, бояджии.Работници за: облицовки, настилки, изолации, шпакловчици. В екипа си ЕТ Васил Иванов Костов разполага с опитни арматуристи, кофражисти, заварчици, тенекеджии, дограмаджии, дърводелци, шофьори, снабдители и други. ЕТ Васил Иванов Костов разполага със собствен административно-правен отдел.

 

 

Фирмата има собствена производствена база, в която се осъществява производство на алуминиева и PVC дограма.

 

 

Компанията се отличава с дългогодишния си опит в областта на строителството и ремонтните дейности, със своята коретност и професионално изпълнение на проектите.

 

 

Контакти

Семеен хотел Боряна

Град София, Община Столична, кв. Крайморие, ул. Лорна 8
Телефон: 024411879

Галерия

Още Строителни фирми в Община Столична

Витез Проспект АД

Витез Проспект АД, София

Витез Проспект АД е строителна компания с богат опит, безспорен лидер в изпълнението на големи обекти свързани с пътната инфраструктура в страната, с ясно обособена инженерингова дейност, обхваща

Нова Форма БГ ЕООД

Нова Форма БГ ЕООД, София

Нова Форма БГ ЕООД е учредена през 2005 год. със седалище и адрес на управление град София, ул. Лайош Кошут 10. Специализирана в областта на строителния бизнес, предлагаща качествени решения. Извършв

Булкран ООД

Булкран ООД, София

Булкран ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара в строителния сектор в България. Специализирана с обхват на дейност отдаване под наем на автокранове, монтаж и демонтаж на кул

Бараж Груп ЕООД

Бараж Груп ЕООД, София

Бараж Груп ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени решения. Специалзи

Сипер ООД

Сипер ООД, София

Сипер ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения. Специализирана в областта на с

Богев Транс ООД

Богев Транс ООД, София

Богев Транс ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с богат опит в областта на строителния бизнес, предлагаща иновации и качествени решения. От съдадаването си до днес се стрем

Дел - Мур ЕООД

Дел - Мур ЕООД, София

Дел - Мур ЕООД е водеща българска компания, с дългогодишен опит в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения. Специализирана в областта на строителния бизнес, ут