Регистър на строителството

ЕМИР ЕООД, Град Варна

ЕМИР ЕООД
Информация

Емир ЕООД

 

Емир ЕООД е фирма, стартирала своята дейност през 1992 година. Компанията е спрециализирана в продажбата на едро и дребно на стоки за бита. Към днешна дата номенклатурата на фирмата надхвърля 5 000 различни артикула.

 


Емир ЕООД е ексклузивен вносител за България на продуктите на редица водещи турски фирми, производители на стоки за бита – OZLIDER PLASTIK VE METAL, UCSAN, BORA PLASTIK, METE PLASTIK, SIESTA, PAPATYA, SAVAŞ PLASTİK, ANSAN METAL VE PLASTIK, OFFİCE FİLTER, HASSAN YAPI, KULSAN MELAMIN PLASTIK, ULTEKS PELUS, MAKROWIN, ALMAK ALUMINYUM, SERYAT TEKSTIL, ENKO PLASTICS и други.

 


Емир ЕООД разполага със собствен цех за производство и монтаж на душ кабини и преградни стени за баня, от 2001 година. Продуктите се изработват по размери от клиента и неговите индивидуални предпочитания. Всеки готов продукт е с осигурени гаранционна и следгаранционна поддръжка.

 


Емир ЕООД е първата фирма в България, която въведе производството на душ кабини и паравани за баня с нестандартни и индивидуални размери.
Във фирмата са заети квалифицирани монтажни екипи, които отговарят за монтажните дейности, гаранционната и следгаранционната поддръжка на произведените пособия за баня.

 


През 2004 година фирмата официално защити името си и характерния си знак – запазена търговска марка – ЕМИР.

 


През 2013 година дружеството разработва и създава продуктовата си гама – ЕЛЕГАНС, която е за производството на остъкление, предназначено за балкони, тераси, за производството на тенти.

 


Успехът на Емир ЕООД се основава на способността на компанията да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента.

Контакти

ЕМИР ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Одеса 41
Телефон: 052600043

Още Строителни фирми в Община Варна

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г

Регистър на строителството

ПУЛС ГСА ЕООД, Варна

ПУЛС ГСА ЕООД е със седалище град Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1, ап. 1. Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с изграждане, дос