Регистър на строителството

Елинстал ООД, Град Гоце Делчев

външни и вътрешни ел инсталации гоце делчев

външни и вътрешни ел инсталации гоце делчев, ел инсталации гоце делчев, ел маретиали гоце делчев, ел услуги гоце делчев, електрически инсталацииел гоце делчев, електродом гоце делчев, електроматериали не дребно гоце делчев, електроматериали не едро гоце делчев, елинстал, елинстал гоце делчев, елинстал оод, елинстал оод гоце делчев, изграждане на видеонаблюдение гоце делчев, изграждане на ел инсталации гоце делчев, изграждане на електрически инсталации гоце делчев, изграждане на пожароизвестяване гоце делчев, качествен монтаж на електрооборудване гоце делчев, качествени електроматериали гоце делчев, качествени системи за видеонаблюдение гоце делчев, комплексни електро услуги гоце делчев, комплексни услуги за видеонаблюдение гоце делчев, системи за пожароизвестяване гоце делчев, търговията с електроматериали гоце делчев, фирма за ел инсталации гоце делчев

Елинстал ООД
Информация

Информация

Елинстал ООД -  електроматериали и електрически инсталацииЕлинстал ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения.


Специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит в търговията на едро и дребно с електроматериали, изграждане на електрически инсталации, пожароизвестяване и видеонаблюдение на територията на цялата страна.


Утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор. В работата си залага на прецизност, бързина и качество, стремейки се да задоволи нуждите и изискванията на своите клиенти.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Елинстал e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Широко стъпила на пазара, Елинстал ООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата Елинстал да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-н Георги Куршумов в качеството на Управител.

 

Контакти

Елинстал ООД

Град Гоце Делчев, Община Гоце Делчев, ул. Панаирски ливади 30
Телефон: 075160843
GSM: 0899854723

Галерия

Още Строителни фирми в Община Гоце Делчев

Елинстал ООД

Елинстал ООД, Гоце Делчев

Елинстал ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения. Специалзирана в областта