Регистър на строителството

Екострой ООД, Град Своге

Екострой ООД
Информация

Екострой ООД е фирма с доказано име и дългогодишен опит, утвърдила се като една от водещите на строителния пазар в България.


Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения.


Строителната компания е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага със собствена материално-техническа база, строителна механизация, машини, складове и транспортни средства, както и екипи от опитни строителни специалисти и висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит, благодарение на които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни работи.


Екострой разполага с магазин за строителни материали, разположен до централния офис на фирмата в гр. Своге, бул. Искър №19 Б


Работно време:


Понеделник - Петък от 6:30 до 19:00 ч.
Събота от 6:30 до 17:30 ч.

 


тел. на магазина: 087 830 5368

тел. - Управител: +359 87 887 0880


e-mail: office@ekostroy.eu

 

Контакти

Екострой ООД

Град Своге, Община Своге, бул. Искър №19 Б
Телефон: 07265251
GSM: 0878305368, 0878305368
Интернет сайт: ekostroy.eu

Галерия

Още Строителни фирми в Община Своге

Екострой ООД

Екострой ООД, Своге

Екострой ООД е фирма с доказано име и дългогодишен опит, утвърдила се като една от водещите на строителния пазар в България. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и ст