Регистър на строителството

Евробилд Груп 2003 ЕООД, Град София - Услуги

авторитетна строителна компания софия

авторитетна строителна компания софия, бързи и качествени довършителни работи софия, бързи и качествени строителни услуги софия, евробилд груп, евробилд груп 2003, евробилд груп 2003 еоод, евробилд груп 2003 еоод софия, изнасяне и изхвърляне на строителни отпадъци софия, качествени стоителни работи софия, лицензирана строителна фирма софия, наложила се строителна фирма софия, препоръчана фирма за строителни работи софия, строителни дейности и услуги софия, строителни работи софия, строителни услуги софия, услуги за ремонт и обзавеждане на баня софия, услуги за цялостни интериорни решения софия, услуги по бутане и изграждате стени софия, фирма за груба работа по строежи софия, фирма за довършителни работи софия, фирма за довършителни ремонти софия, фирма за преработка на вик софия, фирма за преработка на ел инсталация софия

Евробилд Груп 2003 ЕООД
Услуги

Благодарение на натрупания професионален опит, Евробилд Груп 2003 ЕООД се наложи и утвърди на българския пазар. Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.


Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на строителните услуги.


Подхожда с индивидуален подход към всеки отделен клиент, извършва огледи и консултации на място.


Обхватът на дейност включва:


Довършителни работи:

 

  • Шпакловане, боядисване, измазване, поставяне на плочки и изолации;

 

  • Демонтажни работи и къртене;

 

  • Груба работа по строежи и ремонти;

 

  • Изнасяне и изхвърляне на строителни отпадъци;

 

  • Бутане и изграждане на стени;


Стенни и подови настилки - с добра изолация, качествени материали и ценово конкурентни оферти.

 

Преработка ел. инсталация


Изграждането и/ или цялостната подмяна на всякакъв вид електрически инсталации, подмяна на ел.табла, извеждане допълнително захранване за климатици, бойлери, печки и др., извеждане на контакти и осветление, изграждане на система за СОТ, интернет, телевизия, монтажи на ключове, контакти, осветителни тела и др. мрежи.

 

Преработка ВиК


Цялостно изграждане на ВиК инсталации, подмяна на щрангове, направа на допълнителни изводи и канали за перални, съдомиялни, мивки, бойлери, тоалетни и др., местене и смяна на радиатори; монтаж/демонтаж на перални машини; монтаж/демонтаж на бойлер; монтаж/демонтаж на мивка и моноблок; монтаж/демонтаж на вани и душ кабина; поправка на водопровод; откриване и отстраняване на течове; подмяна на цялостна или на част от водопроводната инсталация; демонтаж/монтаж на водомери и кранове.


Цялостни интериорни решения

 

Ако имате нужда да внесете промяна в живота си, искате да обновите и освежите апартамента си, но нямате идея или време, за да го направите – доверете се на компетентия екип от специалисти на фирмата, които след оглед на апартамента ще ви предложат най-изгодните и рентабилни за вас решения.

  

Ремонт и обзавеждане на баня


Банята е място в жилището ви, къде трябва да се чувствате спокойно и комфортно, да носи усещане за чистота и свежест. Екипът от квалифицирани специалисти на фирмата ще изготвят конкретно предложение, което да отговаря на вашите желания и нужди.

 


Дограма


Изборът на дограма за вашето жилище е решение, което трябва да се обмисли сериозно и да се разглежда в дългосрочен план. Преди да се спрете на определен вид дограма, е добре да се запознайте с всичките плюсове и минуси, за да вземете най-правилното решение за своите нужди.
Дървена, ПВЦ, или алуминиевата дограма, изборът зависи както от финансовите ви възможности, така и от спецификите на вашия дом. Дограмата определя външния вид на сградата, а добрата дограма ще повлияе положително на сметките ви за парно.
Екипът от специалисти на фирмата е на разположение с професионален съвет при избора на дограма.
Дългогодишен и доверен партньор на фирмата в областта на дограмите - Алумина Елит предлага следните марките: SCHÜCO, GELAN, ALUMIL, ETEM.

 


Тавани


Окачените тавани са все по-масова практика през последните години както в офисите така и в жилищата. Освен че предполагат ефектно осветление, което е вградено вътре, те прикриват неравности по тавана и опънати кабели, изпълняват и топлоизолираща функция. Позволяват в тях да се вградят датчици за пожароизвестяване и охранителна техника.
Богат избор с разнообразие от цветове и видове окачени тавани - от гипсокартон, растерни тавани с пана 60/60 или 60/120 см, ламелни тавани (Хънтър Дъглас и др.)

 


Интериорни врати

 

Изборът им зависи както типа помещение (всекидневна, баня, хол) така и от стила на обзавеждане на жилището.
Спрямо материала те могат да бъдат с масивни табли; с табли и каси от фазер; с табли шперплат или олекотено ПДЧ, фурнировани, кантирани, байцвани и лакирани; с табли от декоративни лицеви панели HDF и каси от чист MDF. Могат да са фурнирани или боядисани.

Ако имате нужда от съвет при избора на врата, можете да се консултирате с компетентните специалисти на фирмата. Ще получите оптимално предложение цена – качество.

 

Контакти

Евробилд Груп 2003 ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Цар Борис III 159
Телефон: 029897337, 029897447
GSM: 0886735477, 0897870575
Интернет сайт: evrobuild.eu

Галерия

Още Строителни фирми в Община Столична

Витез Проспект АД

Витез Проспект АД, София

Витез Проспект АД е строителна компания с богат опит, безспорен лидер в изпълнението на големи обекти свързани с пътната инфраструктура в страната, с ясно обособена инженерингова дейност, обхваща

Нова Форма БГ ЕООД

Нова Форма БГ ЕООД, София

Нова Форма БГ ЕООД е учредена през 2005 год. със седалище и адрес на управление град София, ул. Лайош Кошут 10. Специализирана в областта на строителния бизнес, предлагаща качествени решения. Извършв

Булкран ООД

Булкран ООД, София

Булкран ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара в строителния сектор в България. Специализирана с обхват на дейност отдаване под наем на автокранове, монтаж и демонтаж на кул

Бараж Груп ЕООД

Бараж Груп ЕООД, София

Бараж Груп ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени решения. Специалзи

Сипер ООД

Сипер ООД, София

Сипер ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения. Специализирана в областта на с

Богев Транс ООД

Богев Транс ООД, София

Богев Транс ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с богат опит в областта на строителния бизнес, предлагаща иновации и качествени решения. От съдадаването си до днес се стрем

Дел - Мур ЕООД

Дел - Мур ЕООД, София

Дел - Мур ЕООД е водеща българска компания, с дългогодишен опит в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени строителни решения. Специализирана в областта на строителния бизнес, ут