Регистър на строителството

Добрев и Син - 91 ООД, Град Пловдив

авторитетна строителна компания пловдив

авторитетна строителна компания пловдив, добрев и син 91 оод, добрев и син 91 оод пловдив, доказано име в строителния бранш пловдив, качествени строителни решения пловдив, коректен строителен предприемач пловдив, лицензиран строителен предприемач пловдив, лицензирана строителна фирма пловдив, наложило се име в стоителния бранш пловдив, препоръчан строителен предприемач пловдив, препоръчана строителна фирма пловдив, строителен предприемач пловдив, строителни дейности и консултации пловдив, строителни дейности пловдив, строителни консултации пловдив, строителни работи пловдив, строителни решения пловдив, строителни услуги пловдив, строителство на сгради пловдив, строителство пловдив, утвърдено име в строитения бранш пловдив

Добрев и Син - 91 ООД
Информация

Информация

Добрев и Син - 91 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

Учредена през 1991 год. със седалище и адрес на управление гр. Пловдив. От съдадаването си до днес се стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строежи от благоустройствената инфраструктура, строително - монтажни работи.

 

Добрев и Син - 91 ООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.

 

Притежава богато портфолио от реализирани строителни обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.

 

Разполага със собствени екипи от опитни, компетентни и амбициозни строителни специалисти и работни групи, строителна техника и механизация, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.

 

Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.

 

Добрев и Син - 91 ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Проектирала и изградила като предприемач комплекси от жилищни и бизнес сгради, участвала в изграждането на редица строителни обекти, реконструкции и ремонтни работи като изпълнител.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите.

 

Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Широко стъпила на пазара, Добрев и Син - 91 ООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в строителния бранш.


Компанията се представлява от г-н Стоян Добрев в качеството на Управител.

Контакти

Хотел Парадайс

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Алеко Константинов 1
GSM: 0889903713, 0887623004

Галерия

Добрев и Син - 91 ООД
Добрев и Син - 91 ООД
Добрев и Син - 91 ООД
Добрев и Син - 91 ООД
Добрев и Син - 91 ООД
Добрев и Син - 91 ООД

Още Строителни фирми в Град Пловдив

Ва и Ми ООД

Ва и Ми ООД, Пловдив

ВА и МИ ООД е строителна компания, създадена през 2006 година. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив. Занимава се с промишлено и гражданско строителство. Обхв

Еврогиг 73 ООД

Еврогиг 73 ООД, Пловдив

Еврогиг 73 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара, специалзирана в електромонтажното строителство, утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Изградила сериоз

Регистър на строителството

МОНОЛИТСТРОЙ ООД, Пловдив

МОНОЛИТСТРОЙ ООД е българска компания със седлище град Пловдив, ул. Братя Свещарови № 19. Развива дейност в областта на строителството. Занимава се с проектиране, строителств

Регистър на строителството

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД, Пловдив

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Коматевско Шосе № 73 A. Утвърдила се компания, лидер в производството на прозорци и врати от PVC и Алуминий. С