Регистър на строителството

Джаул БГ ЕООД, Град Търговище

демонтаж и преместване на метални халета

демонтаж и преместване на метални халета, демонтаж на метални халета търговище, джаул бг, джаул бг еоод, джаул бг еоод търговище, изграждане и монтаж на козирки търговище, изграждане на мембранни конструкции търговище, изграждане на метални навеси търговище, изграждане на метални халета търговище, климатизация и отопление търговище, мембранни конструкции търговище, метални конструкции търговище, метални халета и конструкции търговище, монтаж на метални конструкции търговище, паркинг конструкции търговище, пожарогасителни системи търговище, пожарогасителни фин фан системи, полагане на тръбопроводи за вода търговище, полагане на тръбопроводи за природен газ търговище, проекти за метални халета търговище, проектиране на метални конструкции търговище, проектиране на метални халета търговище, производител на подпорни конструкции търговище, рекламни конструкции търговище, системи за доставка на авиационно гориво търговище, тръбопроводи hdpe, тръбопроводи за природен газ търговище, тръбопроводи за суров нефт търговище, тръбопроводи за химически продукти търговище

Джаул БГ ЕООД
Информация

Информация

Джаул БГ ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителството. Специализирана в проектиране, изработка и изграждане на комплексни метални конструкции, задоволявайки всички сегменти в областта на строителството, с обхват на територията на цялата страна.

 

Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Джаул БГ ЕООД разполага със собствени ресурси, екипи от опитни, висококвалифицирани кадри, модерно и специализирано оборудване, работни групи, строителна техника и механизация, използването на специални технологии, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност при изпълнението на национални и международни големи проекти, както самостоятелно планирани пълни пакети.


Дейността на проектантския екип на Джаул БГ обхваща всички фази на инвестиционното проектиране, предпроектни анализи и консултации, изработване на идейна, техническа и работна проектна документация.

 

Джаул БГ ЕООД e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Широко стъпила на пазара, Джаул БГ ЕООД се радва на множество доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Джаул БГ ЕООД да се наложи като лидер в строителния бранш.


Дружеството се представлява от г-н Халим Алим в качеството на Управител.

Контакти

Семеен хотел Kъща

Град Търговище, Община Търговище, село Сушина
GSM: 0878729949
Интернет сайт: djaul-constructions.com

Галерия

Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД
Джаул БГ ЕООД

Още Строителни фирми в Град Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД

Пътинженерингстрой-Т ЕАД, Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище и адрес на управление град Търговище, ул. Трети Март № 40. Дружеството е един от лидерите на паза

Регистър на строителството

ТЕХНОПЛАСТ - Х ООД, Търговище

Технопласт - Х ООД е създадена през 2005 година със седалище град Търговище. Занимава се с изработка и монтаж на AL и PVC дограма, сенници от поликарбонат, щори - външни и вътрешни,

Регистър на строителството

СТОЯНОВ ЕООД, Търговище

СТОЯНОВ ЕООД е фирма със седалище град Търговище, ул. Росица № 10. Развива своята дейност в областта на строителството. Специализирана строителна компания занимаваща се с комплексно

Още Строителни фирми в Община Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД

Пътинженерингстрой-Т ЕАД, Търговище

Пътинженерингстрой-Т ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, със седалище и адрес на управление град Търговище, ул. Трети Март № 40. Дружеството е един от лидерите на паза