Регистър на строителството

ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВИ И СИЕ СД, Град Пловдив

ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВИ И СИЕ СД
Информация

Информация

 

 

ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВ И С-ИЕ  СД е българска компания, учредена през 1989 г. със седлище град Пловдив, ул. Баткун № 4B.

 

Занимава се с проектиране, строителство, строително предприемачество, придобиване на ноу - хау, разработване и внедряване на нови технологии в областта на строителството и енергийната ефективност.

 

СД ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВ И С-ИЕ е член на БТПП, на Българската строителна камара, на регионално ниво е член на Българаската строителна асоциация и член на Българската строителна гилдия.


Дружеството е главен изпълнител и подизпълнител на мащабни строителни обекти и проекти с национална и регионална икономическа значимост на проектите.


При изпълнение на големи инфраструктурни проекти, като хидровъзел " Луда Яна " компанията е в консорциум с " Хидрострой " АД град Панагюрище.

 

СД ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВ И С-ИЕ извършва реставрации и ремонт на стари сгради с историческа стойност, както и всякакви ремонтни работи.


Дружеството притежава собствена производствена и складова база, арматурно заготовъчен и железарски цех, цех за производство на PVC дограма със стъклопакет и дървообработващ цех за производство на екстериорна и интериорна дограма.

 

Разполага с необходимата лека и тежка строителна техника и механизация, с екип от високо квалифицирани инженери, технически специалисти - опитни строителни работници.

 

Строителната компания е изпълнила, завършила и предала с акт 16 в редовна експлоатация над 100 големи обекта на територията на страната - промишлени предприятия, жилищни сгради, учебни и детски заведения, хотели и други.

 

СД ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВ И С-ИЕ  е наложила и утвърдила се компания, лидер в строителния бранш, предпочитан бизнес партньор.

 

Компанията се представлява от г-н Красимир Гемишев в качеството на Управител.

 

Контакти

ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВИ И СИЕ СД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Баткун № 4B
GSM: 0888806972

Галерия

Още Строителни фирми в Община Пловдив-град

Еврогиг 73 ООД

Еврогиг 73 ООД, Пловдив

Еврогиг 73 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара, специализирана в електромонтажното строителство, утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Изградила серио

Ва и Ми ООД

Ва и Ми ООД, Пловдив

ВА и МИ ООД е строителна компания, създадена през 2006 година. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив. Занимава се с промишлено и гражданско строителство. Обхв

Добрев и Син - 91 ООД

Добрев и Син - 91 ООД, Пловдив

Добрев и Син - 91 ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Учредена през 199

Регистър на строителството

МОНОЛИТСТРОЙ ООД, Пловдив

МОНОЛИТСТРОЙ ООД е българска компания със седлище град Пловдив, ул. Братя Свещарови № 19. Развива дейност в областта на строителството. Занимава се с проектиране, строителств

Регистър на строителството

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД, Пловдив

АНМ-МУШИКОВ И КО ООД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Коматевско Шосе № 73 A. Утвърдила се компания, лидер в производството на прозорци и врати от PVC и Алуминий. С