Регистър на строителството

Дамян Йорданов ЕООД, Град Варна

авторитетна строителна компания варна

авторитетна строителна компания варна, всички видове строителни работи варна, дамян йорданов варна, дамян йорданов еоод, дамян йорданов еоод варна, довършителни строители работи варна, ивестиционно строителство варна, коректен строителен инвеститор варна, коректна строителна компания варна, коректна строителна фирма варна, препоръчана строителна фирма варна, проектиране и строителство варна, строителен инвеститор варна, строителен предприемач варна, строителна дейност варна, строителна компания варна, строителна фирма варна, строителни работи варна, строителни услуги варна, строително монтажни работи варна, строителство на сгради варна

Дамян Йорданов ЕООД
Информация

Информация

Дамян Йорданов ЕООД - строителна фирма ВарнаДамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Дамян Йорданов ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Дамян Йорданов ЕООД разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Има реализирани и предадени множество строителни обекти - жилищни и административни сгради от изкоп до въвеждане в експлоатация.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Дамян Йорданов ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-н Дамян Йорданов в качеството на Управител.

 

Имате възможност да отправите директно запитване към Дамян Йорданов ЕООД за недвижимия имот, който Ви интересува.

 

Посредством предлаганите тъговски обекти и жилища, строителната компания се старае да предостави максимално удобство, функционалност и уют, както и желания дом на всеки от Вас!

Контакти

Дамян Йорданов ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Братя Миладинови 156
Телефон: 052616122
GSM: 0888327315, 0888232902

Галерия

Дамян Йорданов ЕООД
Дамян Йорданов ЕООД
Дамян Йорданов ЕООД

Още Строителни фирми в Град Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Регистър на строителството

ГЕОСМАРТ ЕООД, Варна

Фирма „ГЕОСМАРТ" ЕООД е основана през 2007г. със седалище и адрес гр. Варна. Специализирана е в извършването на следните дейности: инженерно-г